Наукова періодика України Вісник Уманського національного університету садівництва


Господаренко Г. М. 
Формування якості кондитерських виробів із борошна пшениць різних сортів і ліній / Г. М. Господаренко, В. В. Любич, І. О. Полянецька, В. В. Новіков // Вісник Уманського національного університету садівництва. - 2017. - № 2. - С. 102-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vumnuc_2017_2_28
  Повний текст PDF - 471.074 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Господаренко Г.
  • Любич В.
  • Полянецька І.
  • Новіков В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Господаренко Г. М. Формування якості кондитерських виробів із борошна пшениць різних сортів і ліній / Г. М. Господаренко, В. В. Любич, І. О. Полянецька, В. В. Новіков // Вісник Уманського національного університету садівництва. - 2017. - № 2. - С. 102-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vumnuc_2017_2_28.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Господаренко Григорій Миколайович (сільськогосподарські науки)
  • Любич Віталій Володимирович (сільськогосподарські науки)
  • Полянецька Ірина Олегівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського