ВА668211

Навчальний посібник з технології жирів і жирозамінників для студентів факультету харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" [Текст] / Р. Й. Кравців [и др.] ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. Кафедра технології м'яса і м'ясних виробів. - Л. : [б.в.], 2005. - 93 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 90-91

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кравців, Роман Йосипович; Паска, Марія Зіновіївна; Ощипок, Ігор Миколайович; Гушнянський, Іван Миколайович; Львівська національна академія ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького. Кафедра технології м'яса і м'ясних виробів

Видання зберігається у :
Основний фонд