Р95033

Інженерна графіка [Текст] : методичні вказівки до вивчення теми "Схеми технологічні" та виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса напряму 0971 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Г. Серпученко, Р. А. Ткачук. - К. : НУХТ, 2002. - 30 с.: іл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Серпученко, Вадим Геннадійович (уклад.); Ткачук, Ростислав Арсентійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд