Р101667

Хімія сировини для виробництва молочних продуктів [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заочної та скороч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Ромоданова, О. В. Кочубей. - К. : НУХТ, 2004. - 16 с. - Бібліогр.: с. 16

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ромоданова, Валентина Олександрівна (уклад.); Кочубей, Оксана Валер'янівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд