Р109758

Сертифікація, ліцензування, управління якістю продукції [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден., заоч. та заоч. скороч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. В. Білоус, Г. Є. Поліщук. - К. : НУХТ, 2006. - 14 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Білоус, Надія Василівна (уклад.); Поліщук, Галина Євгенівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд