|
ВА660794 Сертифікація, ліцензування та управління якістю продуктів [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисциплін та виконання контрольної роботи для студ. спец. 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Старчова, Л. В. Пешук. - К. : НУХТ, 2004. - 58 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Старчова, Валентина Миколлаївна (уклад.); Пешук, Людмила Василівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|