ВА733414

Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 21 жовт. 2010 р. / Департамент харч. пром-сті Мінагрополітики України [та ін.] ; редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) [та ін.]. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 396 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 80 прим. - ISBN 978-966-405-173-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, О. І. (ред.); Янчева, Л. М. (ред.); Михайлов, В. М. (ред.); Україна. Міністерство аграрної політики . Департамент харчової промисловості; Харківський державний університет харчування та торгівлі; "Харківський регіональний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації", державне підприємство"Новітні технології оздоровчих продуктів харчування XXI століття", міжнародна науково-практична конференція (2010 ; Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд