ВА764610

Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві [Текст] : метод. вказівки до викон. завдань лаб. і контрол. робіт для студ. напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. та заоч. форм навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. Ощипок І. М.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 63 с. : табл. - Бібліогр.: с. 52. - 60 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ощипок, І. М. (уклад.); УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд