|
ВА764610 Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві [Текст] : метод. вказівки до викон. завдань лаб. і контрол. робіт для студ. напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. та заоч. форм навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. Ощипок І. М.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 63 с. : табл. - Бібліогр.: с. 52. - 60 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Ощипок, І. М. (уклад.); УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|