Р123594

Методичні вказівки до написання та оформлення дипломного проекту для студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" спеціальностей 7.14010101 і 8.14010101 "Готельно-ресторанна справа" ОКР "спеціаліст" та ОКР "магістр" всіх форм навчання [Текст] / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Ощипок І. М. та ін.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 39 с. : рис. - Бібліогр.: с. 22-26. - 60 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ощипок, І. М. (уклад.); Петришин, Н. З. (уклад.); Тесля, О. Д. (уклад.); Арсиненко, Н. О. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд