В355343/2
Проектування систем харчування лікувально-профілактичної дії [Текст] : монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013 .
Ч. 2 : Проектування рецептур борошняних виробів для систем харчування / [О. І. Черевко та ін.] ; за ред. проф. Ж. А. Крутового. - 2015. - 441 с. : табл. - Бібліогр.: с. 381-390. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-388-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Михайлов, Валерій Михайлович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Крутовий, Жорж Андрійович (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд