ВА846131

Основи сенсорного аналізу харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. / [О. Б. Ткаченко та ін.] ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : Гельветика, 2020. - 303 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-992-136-9

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ткаченко, Оксана Борисівна; Каменева, Наталя Валеріївна; Тітлова, Ольга Олександрівна; Верхівкер, Яків Григорович; Солоницька, Ірина Валеріївна; Солецька, Анна Данилівна; Манолі, Тетяна Анатоліївна; Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд