ВА867592

Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст] : підруч. для студентів ВНЗ / С. В. Іванов [та ін.] ; за ред. д-ра хім. наук, проф. С. В. Іванова ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2013. - 430 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 423-424. - 300 прим. - ISBN 978-966-612-136-6
130 Нац. ун-ту харч. технологій.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Іванов, Сергій Віталійович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Доценко, Віктор Федорович; Білько, Марина Володимирівна; Куц, Анатолій Михайлович; Мельник, Ірина Василівна; Іванов, Сергій Віталійович (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд