Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: <.>RNN=Л$<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
|
1. | ВА868058 Мулярчук, Іван Феодосійович. Хімічна технологія [Текст] : зб. видан. творів / Мулярчук І. Ф. - Київ : Поліфаст, 2023. - 265, 82, 235, 267, 112, [25] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. На тит. арк. зазнач. зміст. - З дарчим написом НБУВ від авт. Содержание: Оцінка мінеральної сировини за природною масовою рівновартістю хімічних елементів. Нове покоління хімічних комплексів з переробки апатитів та фосфоритів. Твердофазні виробництва мінеральних солей. Основи виробництва. Наголоси. Авторські свідоцтва і патенти. Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
new ! "Зал нових надходжень" - література у відкритому доступі
Основний фонд
| 2. | ВА868094 Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва [Текст] : підручник / Подпрятов Г. І. [та ін.]. - Київ : Ямчинський О. В. [вид.], 2023. - 843 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 838-843. - 100 прим. - ISBN 978-617-8282-32-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Подпрятов, Григорій Іванович; Завадська, Оксана Володимирівна; Бобер, Анатолій Васильович; Ящук, Надія Олександрівна
Видання зберігається у :
new ! "Зал нових надходжень" - література у відкритому доступі
Основний фонд
| 3. | ВА868089 Подпрятов, Григорій Іванович. Переробка продукції рослиниицтва [Текст] : навч. посіб. / Подпрятов Г. І., Бобер А. В., Гунько С. М. - Київ : НУБіП України, 2023. - 579 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 578-579. - 100 прим. - ISBN 978-617-8102-98-2Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Бобер, Анатолій Васильович; Гунько, Сергій Миколайович
Видання зберігається у :
new ! "Зал нових надходжень" - література у відкритому доступі
Основний фонд
| 4. | ВА868195 Брилко, Юлія. Кулінарна Книга [Текст] = COOKBOOK : [рецепти] / [Юлія Брилко]. - Львов : БОНА, 2021. - 168 с. : кольор. іл. - 1000 прим. - ISBN 978-617-7815-37-1Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
new ! "Зал нових надходжень" - література у відкритому доступі
Основний фонд
| 5. | В358735/2 Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0. Ч. 2 : Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 192 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці підрозд. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-04-0 (Ч. 2)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Шматченко, Наталя Василівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Лапицька, Надія Володимирівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Шкляєв, Олексій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
new ! "Зал нових надходжень" - література у відкритому доступі
Основний фонд
| 6. | ВА868412 Хорольський, Валентин Петрович. Автоматизація виробничих процесів [Текст] : підручник / Хорольський В. П., Коренець Ю. М. ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2022. - 395 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 390-393. - 200 прим. - ISBN 978-966-385-388-8Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Коренець, Юрій Миколайович; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
new ! "Зал нових надходжень" - література у відкритому доступі
Основний фонд
| 7. | ВА868396 Хорольський, Валентин Петрович. Основи проєктування холодильних систем [Текст] : навч. посіб. / Хорольський В. П., Коренець Ю. М. ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2023. - 218 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 215-218. - 200 прим. - ISBN 978-966-385-390-1Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Коренець, Юрій Миколайович; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
new ! "Зал нових надходжень" - література у відкритому доступі
Основний фонд
| 8. | ВА868265 Дудка, Тетяна. Великдень. Від пряної ковбаски до сирної паски [Текст] / Тетяна Дудка. - Харків : КСД, 2022. - 94, [1] с. : кольор. іл. - (@STILYNAVKUS). - Назва на корінці : Великдень. - 2500 прим. - ISBN 978-617-12-9376-2Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
new ! "Зал нових надходжень" - література у відкритому доступі
Основний фонд
| 9. | ВС71287 Доманский, Андрей Юриевич. Готовим вместе. Лучшие блюда страны [Текст] : [кулинар. рецепты] / [А. Ю. Доманский, А. А. Дромов]. - Киев : Арий, 2021. - 221 с. : кольор. іл. - 1500 прим. - ISBN 978-966-498-518-2 Спец. предложение. Диета Дромова и детское меню. - Авт. зазнач. у вих. відом.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дромов, Андрей Анатолиевич
Видання зберігається у :
new ! "Зал нових надходжень" - література у відкритому доступі
Основний фонд
| 10. | ВА868503 Бліщ, Роксолана Олександрівна. Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : навч. посіб. для студентів спец. 181 "Харчові технології" ВНЗ / Бліщ Р. О. ; Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Львів : Левада, 2023. - 170, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 100 прим. - ISBN 978-611-8070-66-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Львівська політехніка", національний університет
Видання зберігається у :
new ! "Зал нових надходжень" - література у відкритому доступі
Основний фонд
| 11. | ВА868504 Бліщ, Роксолана Олександрівна. Словник з дисципліни "Теоретичні основи харчових технологій" [Текст] : для студентів спец.: 181 "Харчові технологіїї" ступеня вищ. освіти "бакалавр" / Бліщ Роксолана Олександрівна ; Нац. ун-т "Львів. політехніка", Ін-т хім. технологій, Каф. технології орган. продуктів. - Львів : Левада, 2023. - 147 с. - Бібліогр.: с. 147. - 100 прим. - ISBN 978-617-8070-75-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Львівська політехніка", національний університет. Інститут хімічних технологій
Видання зберігається у :
new ! "Зал нових надходжень" - література у відкритому доступі
Основний фонд
|
|
|