Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (11)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.
ДС106593
Кір'янова, Ганна Анатоліївна.
Удосконалення технології термостабільних желейних начинок шляхом раціонального використання гідроколоїдів рослинного та мікробного походження [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кір'янова Ганна Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 231 арк. - арк. 152-169

Рубрикатор НБУВ:
 Л865 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС76918
Чудік, Юлія Вікторівна.
Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Чудік Юлія Вікторівна ; Національний ун-т харчових технологій. - Х., 2002. - 316 арк. - арк. 164-182

Рубрикатор НБУВ:
 Л865 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА360137
Романенко, Роман Петрович.
Технологія пісочного тіста і печива функціонального призначення з використанням селеновмісних олій [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Романенко Роман Петрович ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2008. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л865 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА320699
Чудік, Юлія Вікторівна.
Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Чудік Юлія Вікторівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л865 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА358817
Кір'янова, Ганна Анатоліївна.
Удосконалення технології желейних термостабільних начинок шляхом раціонального використання гідроколоїдів рослинного та мікробного походження [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кір'янова Ганна Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л865 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА597713

Сладкоежка [Текст] / сост. В. А. Челембиенко. - Х. ; М. ; К. : Фолио : АСТ ; Х. ; М. ; К. : Абрис2000. - 445 с.: ил. - (Щедрый стол). - ISBN 966-03-0812-4

Рубрикатор НБУВ:
 Л865 
 Л997 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Челембиенко, В. А. (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА721251
   Лозова, Тетяна Михайлівна.
Наукові основи формування споживних властивостей і зберігання якості борошняних кондитерських виробів [Текст] : монографія / Т. М. Лозова, І. В. Сирохман ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Вид-во ЛКУ, 2009. - 456 с. - Бібліогр.: с. 404-454. - ISBN 978-966-1537-62-9

Рубрикатор НБУВ:
 Л865 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сирохман, Іван Васильович; УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
FAO/191
Quynh, Nguyen Khac.
Sweetness from starch [Text] : A manual for making maltose from starch / N. K. Quynh, J. Cecil. - Rome : FAO, 1996. - vii, 37 p.: ill. - ISBN 92-5-103780-9

Рубрикатор НБУВ:
 Л865 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Cecil, John

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

9.
ВА853897
Кравецька, Леся Л..
Кулінарна алхімія. Про всі інгрідієнти випічки, їх взаємодію та вплив на тісто [Текст] / Леся Кравецька. - Харків : КСД, 2021. - 174, [1] с. : кольор. іл. - 2500 прим. - ISBN 978-617-12-8891-1

Рубрикатор НБУВ:
 Л865 
УДК:
 664.68 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд
Відділ міжбібліотечного науково-інформаційного сервісу

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського