Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>I=ВА830228<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. | ВА830228 Сенсорний аналіз харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. для студентів всіх форм навчання спец. 181 "Харчові технології" спеціалізації 181-01 "Технології жирів, жирозамінників і ефірних олій" / Ф. Ф. Гладкий [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків : НТУ "ХПІ" : Технол. центр, 2018. - 131 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 130-131. - 300 прим. - ISBN 978-617-7319-16-9Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гладкий, Федір Федорович; Некрасов, Павло Олександрович; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Федякіна, Зоя Павлівна; Куниця, К. В.; Мольченко, С. М.; "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|