Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100360/2013/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Продовольча індустрія АПК
: наук.-практ. журн..- Київ
Prodovol’ča ìndustrìâ APK

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Аналітичний огляд

  4. Леонова Б. Сладкий форум – для профессионалов!. - C. 4.
  5. Науковці - переробникам

  6. Сухенко В., Сухенко Ю., Бойко Ю., Мануїлов В. Зносостійкість евтектичних покриттів. - C. 6-9.
  7. Федоркина И. Тепловая обработка мясных полуфабрикатов в различных греющих средах. - C. 10-14.
  8. Мінорова А., Романчук І., Крушельницька Н. Білковий концентрат із казеїнової сироватки. - C. 14-17.
  9. Оболкіна В. Вміст рослинних БАД у кондитерських виробах. - C. 17-19.
  10. Григоренко С., Попова В., Фефелов А., Боровикова Н. Качество спирта пищевого и ликероводочной продукции после магнитной обработки. - C. 20-24.
  11. Якість

  12. Белінська С., Дьяков О. Якість швидкозамороженої плодоовочевої продукції. - C. 25-29.
  13. Сировина

  14. Каліновська Т., Кияниця С. Зберігання помадно-кремових цукерок з вмістом виноградної пасти. - C. 32-34.
  15. Мельник О., Дрозд О. Щільність м’якуша яблук з післязбиральною обробкою інгібітором етиленум. - C. 35-37.
  16. Красуля О., Грек О. Гідроліз лактози молочної сироватки з харчовими волокнами. - C. 38-40.
  17. Осокіна Н., Костецька К. Стан плодових овочів під час зберігання. - C. 41-43.
2013
№ 1
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського