Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100360/2014/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Продовольча індустрія АПК
: наук.-практ. журн..- Київ
Prodovol’ča ìndustrìâ APK

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. АналІтичний огляд

  4. Котик Т. Імпорт ковбасних виробів скоротився майже на 30%. - C. 4.
  5. Законодавчий всеобуч

  6. В Украине меняются правила маркировки биопродукции. - C. 5.
  7. Науковці - переробникам

  8. Баль–Прилипко Л., Виннов А., Леонова Б., Гармаш А., Александров Р. Эффективность катализа образования изопептидных связей препаратами трансглутаминазы. - C. 6-10.
  9. Муштрук М., Сухенко Ю., Сухенко В. Відходи харчових і переробних виробництв АПК – джерело біопалива. - C. 10-14.
  10. Шугай М., Нікітчук І. Технічно шкідлива й умовно патогенна мікрофлора натуральних сирів. - C. 15-17.
  11. Виннов А. Торможение ферментативного гидролиза белковых веществ в субстратах из черноморской атерины. - C. 18-22.
  12. Лебская Т., Голембовская Н. Влияние органических кислот на структурно-механические показатели и РН мяса карпа. - C. 23-27.
  13. Даниленко С. Вплив преміксів на розвиток штамів молочнокислих та біфідобактерій. - C. 28-32.
  14. Сировина

  15. Пивоваров Є., Нагорний О., Неклеса О. Закономірності формування томатних соусів залежно від складу інкапсулянта. - C. 33-37.
  16. Осьмак Т., Рябоконь Н. Соєвмісний білковий компонент – перспективний інгредієнт замороженого десерту. - C. 38-41.
  17. Якість

  18. Як харчова промисловість підробляє продукти. - C. 42-43.
2014
№ 1
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського