Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100360/2015/3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Продовольча індустрія АПК
: наук.-практ. журн..- Київ
Prodovol’ča ìndustrìâ APK

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. "АЛМА-ВЕКО,ФУД" - совершенство пищевых ингредиентов: нам 10 лет. - C. 4-6.
  4. Мартинюк І., Паска М. Білковий склад напівкопчених ковбас із конини з сочевицею. - C. 6-10.
  5. Сухенко Ю., Муштрук М., Сухенко В. Виробництво дизельного біопалива з використанням ультразвукового перемішування реагентів. - C. 10-13.
  6. Михнева Е. Математическое моделирование рецептур продуктов из моллюсков. - C. 14-17.
  7. Григоренко І., Богданович Л. Виявлення синтетичних барвників у мармеладі. - C. 18-20.
  8. Голембовська Н., Гончарук А., Лебська Т. Використання прісноводної риби у складі пресервів. - C. 21-27.
  9. Жукова Я. Вплив різних температурних режимів на вміст SH-груп та ароматичних сполук у вершках. - C. 27-30.
  10. Науменко О. Дослідження культуральних властивостей бактеріофагів лактобактерій. - C. 31-33.
  11. Янчева М., Желєва Т. Вплив заморожування-розморожування на білкову складову та мікроструктуру м’сних систем. - C. 33-37.
  12. Олексієнко Н., Оболкіна В., Дудко С.Балдинюк О. Безпечність кондитерської продукції: деякі аспекти її формування. - C. 37-40.
  13. Баль-Прилипко Л., Леонова Б., Сокирко О. Нормативна база щодо гарантії якості та безпечності вітчизняних м´ясних продуктів. - C. 40-43.
2015
№ 3
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського