Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100360/2016/5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Продовольча індустрія АПК
: наук.-практ. журн..- Київ
Prodovol’ča ìndustrìâ APK

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Баль-Прилипко Л., Леонова Б., Старкова Е. Вдосконалення біотехнології солених м’ясних продуктів з використанням багатокомпонентних розсолів. - C. 4-9.
  4. Діхтярь А., Дьяков О., Федак Н. Оптимізація рецептурного складу виробів із заварного тіста. - C. 10-13.
  5. Оболкіна В. Технології використання нетрадиційних компонентів у кондитерських виробах. - C. 14-17.
  6. Бейко Л. Консервування овочів холодом. - C. 18-22.
  7. Плюсы и минусы восстановленного молока. - C. 23.
  8. Ковальчук В. Швейцарская технология сыроварения в западноукраинском селе. - C. 24-26.
  9. Сивній І., Оболкіна В., Крапивницька І. Особливості зберігання білково-збивного крему з доданням горобинового та журавлинового пюре. - C. 27-31.
  10. Баль-Прилипко Л., Леонова Б., Толок Г., Брона А. Роль упаковки у збереженні якості харчових продуктів. - C. 32-37.
  11. АПК не хватает молодежи, но она сюда не спешит. - C. 37-38.
  12. Лазарєва Л., Постоєнко В. Радіологічний контроль меду бджолиного з різних регіонів України. - C. 39-42.
2016
№ 5
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського