Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100360/2017/3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Продовольча індустрія АПК
: наук.-практ. журн..- Київ
Prodovol’ča ìndustrìâ APK

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Органічна революція може бути успішною. - C. 3-5.
  4. Ніколаєнко М. Ідентифікація потенційно небезпечних факторів при виробленні м’ясних консервів в умовах ТОВ "пирятинський делікатес". - C. 6-11.
  5. Баль-Прилипко Л., Дерев’янко Л., Андрощук О. Використання делікатесного м’яса ампулярій в оздоровчому харчуванні. - C. 13-18.
  6. Деркач А., Стаднік І., Сухенко В., Василів В. Визначення температурних потоків у зоні дії валкових робочих органів. - C. 19-23.
  7. Баль-Прилипко Л., Леонова Б., Брона А. Обогащение мясных консервов функциональными ингредиентами. - C. 24-27.
  8. Дзигар О., Оболкіна В., Букшина Л. Ферментний препарат на основі протеази для виробів з листкового тіста. - C. 28-30.
  9. Баль-Прилипко Л., Слободянюк Н., Старкова Е., Леонова Б. Застосування математичного моделювання у виробництві копчено-вареного балика "голосіївський". - C. 30-34.
  10. Полумбрик М., Баль-Прилипко Л., Омельченко Х., Полумбрик О. Хемілюмінесцентні і електрохімічні методи оцінки антиоксидантної активності природних сполук. - C. 35-39.
  11. Голембовська Н., Слободянюк Н. Паштети рибні з доданням нетрадиційної сировини. - C. 40-43.
2017
№ 3
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського