Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж101252/2017/5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
ScienceRise
: наук. журн..- Харків
ScienceRise

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Каплун Е. А., Шестопалова А. В., Золотухина Е. А., Афанасьева Т. В. Белковый состав различных продуктов питания. - C. 6-10.
  4. Полях В. М., Кривошеєва Н. М., Клочко В. М., Шарапова О. М., Чуйко Н. В. Електронна комерція: теоретико-правові засади та сучасний стан в Україні. - C. 11-17.
  5. Miroshnyk O., Holovanova O., Postolna N., Chibisova V., Zaitseva A. Identification features of financial enterprise stability under the modern terms. - C. 17-20.
  6. Семененко В. И., Карпова Т. П., Руденко С. А., Балашова О. В., Резенкина Н. А. Проблемы воспитания студенчества дореволюционных университетов Приднепровской Украины (20-е-60-е гг. XIX ст.). - C. 21-26.
  7. Мартыненко В. Л., Оганян М. В., Николаенко-Ломакина А. Н., Багалюк А. Г. Немецкое население Украины в условиях оккупации (1941–1944 гг.): эпизоды повседневности. - C. 27-31.
  8. Кобзева И. А., Скиндер Н. В., Стопник Д. Г., Торяник И. П. Формирование у студентов мотивации к сбережению физического здоровья средствами создания педагогических условий воспитательного здоровьесберегающего пространства. - C. 32-37.
  9. Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Радченко Л. О., Таубер Р. Д., Маціпура Т. С., Каплун О. А. Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів із грибів шампіньйонів для підприємств ресторанного бізнесу. - C. 38-45.
  10. Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Біленко Л. М., Погарський О. С., Какадій Ю. П., Гасанова А. Е., Стуконоженко Т. А. Розробка нового покоління оздоровчих нанонапоїв збагачених каротиноїдними, хлорофілвмісними, антоціановими нанодобавками. - C. 45-51.
  11. Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Біленко Л. М., Юр’єва О. О., Гасанова А. Е., Максимова Н. П. Розробка нових видів булочок для сендвічів для оздоровчого харчування вітамінізованих каротиноїдними рослинними нанодобавками. - C. 52-57.
  12. Водолаженко О. В., Кунічева Т. П., Храпач Я. О., Шевченко К. М. Інформаційно-комунікаційні технології як основа формування концептуального простору при вивченні аналітичної геометрії. - C. 58-61.
  13. Нечепуренко К. Б., Старостенко Б. О., Аштаєв О. С., Пивоваров П. П., Дуденко Н. В. Дослідження харчової та біологічної цінності біфштексів посічених з використанням термостабільних пружних емульсій. - C. 62-66.
  14. Соколовська О. О., Летута Т. М., Селютіна Г. А., Скирда О. Є., Гасанова А. Е. Обгрунтування доцільності використання йодовмісної добавки в рецептурі пастильних виробів. - C. 66-70.
  15. Радченко Я. Ю., Радченко Л. А., Гасанова А. Э., Биленко Л. М., Погорелова А. А. Оценка взаимодействия понятия "знание" и современных мировых проблем питания человека. - C. 71-75.
  16. Abstract & References. - C. 76-86.
2017
№ 5 (34)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського