Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2012/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Товари і ринки
: міжнар. наук.-практ. журн..- Київ
Tovary i rynky

  1. Титул, зміст.
  2. Ринкові дослідження

  3. Ткаченко Т., Бойко М. Формування споживчої цінності туристичного продукту. - C. 5-16.
  4. П’ятницька Г., Ракша Н., Григоренко О. Розвиток ринку алкогольних напоїв в Україні . - C. 17-26.
  5. Артамонова Г. Реалії ринку фармацевтичної продукції в Україні. - C. 26-32.
  6. Швець О. Перспективи розвитку ринку текстилю спеціального призначення в Україні. - C. 33-39.
  7. Міклашевська Ю. , Хробатенко О. Законодавче регулювання виробництва та обігу харчових продуктів для спортсменів. - C. 39-47.
  8. Методологічні аспекти оцінювання якості товарів

  9. Коломієць Т., Мережко Н., Осієвська В. Методологічні засади ідентифікації споживчих товарів. - C. 48-53.
  10. Сидоренко О. Методологія прогнозування змін якості рибних продуктів під час товароруху. - C. 54-61.
  11. Форостяна Н., Баглюк С., Лазаренко М. Ультразвукові дослідження набухання крохмалів у воді. - C. 62-69.
  12. Самойленко А., Метельська Н., Шаповалова М. Науково-практичні підходи до ідентифікації соків і нектарів. - C. 70-79.
  13. Дончевська Р., Туніцька А. Інноваційні заморожені заливні рибні продукти. - C. 79-88.
  14. Новітні технології оздоровчих продуктів

  15. Притульська Н., Антюшко Д., Мотузка Ю. Наукові підходи до розробки продуктів для людей із термічними травмами. - C. 89-97.
  16. Собко А., Пересічна С. Технології пудингів для харчування дітей дошкільного віку.. - C. 98-106.
  17. Кравченко М., Криворучко М., Поп Т. Якість борошна з зерна пшениці, пророщеного в розчині морської харчової солі. - C. 106-111.
  18. Битютская О., Любчик В., Овсянникова Т. Использование моллюска в технологии диетических продуктов. - C. 111-121.
  19. Дослідження якості харчових продуктів

  20. Колтунов В., Булах М. Структурні складові плодів гарбуза. - C. 122-129.
  21. Дубініна А. Особливості накопичення контамінантів овочевими культурами. - C. 130-139.
  22. Кузьменко І., Гончарова І. Харчова та біологічна цінність овочево-фруктових консервів. - C. 139-147.
  23. Орлова Н., Нестеренко Н., Камєнєва Н. Фракційний склад білка швидкозаморожених напівфабрикатів із печериць. - C. 147-154.
  24. Белінська С., Дьяков О., Романенко Р. Органолептичні властивості купажованих швидкозаморожених соків із м’якоттю. - C. 154-164.
  25. Федорова Д., Козачишена О. Мінеральний склад концентратів супів-пюре для військовослужбовців. - C. 165-172.
  26. Формування харчових раціонів населення

  27. Пересічний М., Магалецька І. Фізіологічні потреби у нутрієнтах людей розумової праці. - C. 173-180.
  28. Удосконалення споживчих властивостей непродовольчих товарів

  29. Караваєв Т., Свідерський В. Естетичні властивості покриттів з водно-дисперсійних фарб. - C. 181-190.
  30. Глушкова Т., Барабаш С. Ідентифікаційна експертиза паперу при митному оформленні. - C. 191-197.
  31. Булах Ю. Склад сплавів коштовностей скіфського та сарматського періодів. - C. 197-203.
  32. Домніченко Р. Експлуатаційні властивості епоксидно-акрилових покриттів. - C. 204-210.
  33. Проблеми безпечності товарів

  34. Катрич В. Безпечність взуття для дітей. - C. 211-216.
  35. Відомості про авторів. - C. 217-218.
2012
№ 2 (14)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського