Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2018/3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Товари і ринки
: міжнар. наук.-практ. журн..- Київ
Tovary i rynky

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Антюшко Д., Павлюченко Ю., Вежлівцева С. Безпечність харчових продуктів: новації стандарту ISO 22000:2018. - C. 5–14.
  4. Бабій О., Римаренко К., Сидоров М. Моніторинг додержання антитютюнового законодавства в закладах ресторанного господарства. - C. 14–22.
  5. Шаповал С. Вимірювальний комплекс для діагностики реологічних і теплофізичних властивостей харчових продуктів. - C. 23–36.
  6. Михайлова Г., Платонова І., Бричка С. Біостійкість текстильних наповнювачів для постільних виробів. - C. 37–49.
  7. Притульська Н., Мотузка Ю. Порівняльні тестування продуктів для ентерального харчування. - C. 50–56.
  8. Сидоренко О., Боліла Н., Дончевська Р. Споживні властивості акули катран (Squalus acanthias). - C. 57–65.
  9. Федорова Д. Технологічні аспекти корекції запаху сухих риборослинних напівфабрикатів. - C. 66–77.
  10. Кравченко М., Рибчук Л. Структурно-механічні властивості цукрових паст. - C. 77–90.
  11. Вітряк О., Ткаченко Л., Прибильський В. Технологія ферментованих напоїв на основі Medusomyces gisevii V з пряно-ароматичною сировиною. - C. 90–99.
  12. Криворучко М. Пружно-в’язкісні характеристики тістових композицій з кокосовою клітковиною. - C. 99–108.
2018
№ 3 (27)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського