Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2021/3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Товари і ринки
: міжнар. наук.-практ. журн..- Київ
Tovary i rynky

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Ринкові дослідження

  4. Федулова І., Васютинська Ю. Інноваційна активність підприємств молочної галузі України. - C. 4-25.
  5. Пасічний М. Ринок тютюнових виробів в Україні: фіскальна та регулююча роль оподаткування. - C. 26-41.
  6. П’ятницька Г., Григоренко О. Управлінські та дизайнерські рішення готельєрів в умовах пандемії. - C. 42-59.
  7. Удосконалення властивостей товарів

  8. Індутний В., Мережко Н., Пірковіч К. Товарознавча експертиза ювелірних виробів. - C. 60-74.
  9. Осика В., Комаха О., Комаха В. Паперові пакувальні матеріали: стійкість до руйнівних чинників. - C. 75-85.
  10. Paliienko O. Composite ceramics for special purposes. - C. 86-95.
  11. Заварзін О. Дизайн готельно-ресторанних комплексів: систематизація оздоблювальних матеріалів. - C. 96-104.
  12. Дослідження якості харчових продуктів

  13. Притульська Н., Мотузка Ю., Кошельник А. Фізіологічна ефективність напоїв з насіння пажитника грецького. - C. 105-114.
  14. Антюшко Д. Вітамінна цінність продукту для ентерального харчування геродієтичного призначення. - C. 115-125.
  15. Новітні технології харчових продуктів

  16. Федорова Д. Заварні напівфабрикати з наповнювачами: технологія та якість. - C. 126-140.
  17. Кравченко М., Михайлик В., Марусяк Т. Якість пісочного печива з композицією шротів. - C. 141-150.
2021
№ 3 (39)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського