Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2023/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Товари і ринки
: міжнар. наук.-практ. журн..- Київ
Tovary i rynky

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Логістика та управління ланцюгами поставок

  4. Нечипорук А., Кочубей Д. Фармацевтична логістика в умовах воєнного стану. - C. 4-15.
  5. Ільченко Н., Вінницький А. Управління інтегрованими ланцюгами поставок на ринку товарів побутової хімії. - C. 16-29.
  6. Ринкові дослідження

  7. Макарчук І., Федулова І. ІТ-сфера у структурі економіки України. - C. 30-44.
  8. Будзяк В., Будзяк О. Експортний потенціал молочної галузі України. - C. 45-55.
  9. Індутний В., Мережко Н., Пірковіч К. Цінові тренди творів живопису в 2012–2022 рр.. - C. 56-68.
  10. Управління якістю та безпечністю

  11. Шаповалова Н., Белінська С., Антюшко Д. Категоризація шоколаду. - C. 69-81.
  12. Бойдуник Р. Антиоксидантні властивості іван-чаю (Chamaenerion angustifolium (L.)). - C. 82-90.
  13. Удосконалення властивостей товарів

  14. Осика В., Комаха О., Комаха В. Вологоміцність та водонепроникність паперових пакувальних матеріалів. - C. 91-105.
  15. Жалдак М., Мокроусова О., Бондарєва А. Полімерно-мінеральне оздоблення шкір. - C. 106-115.
  16. Новітні технології харчових продуктів

  17. Федорова Д., Ланська В. Закваски на рисовому борошні для безглютенового хліба. - C. 116-130.
  18. Грабовська О., Авраменко А. Майонезний соус на основі аквафаби з інкапсульованим кверцетином. - C. 131-147.
  19. Антонюк І., Медведєва А. Чизкейки підвищеної біологічної цінності. - C. 148-162.
2023
№ 2 (46)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського