Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж29210:НРСТ/2014/17<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Вісник Національного технічного університету "ХПІ" : зб. наук. пр..- Харків. Серія, Нові рішення в сучасних технологіях- Титул.
- Зміст.
- Васильєв А. В., Попов С. В., Одринський О. Ю. Дослідження особливостей позначень граничних виконавчих розмірів на робочих кресленнях дюймової системи вимірів. - C. 3-8.
- Зубенко Д. Ю. Индикаторный коэффициент полезного действия - интегральный диагностический параметр отдельных цилиндров двигателя. - C. 8-12.
- Нефёдов Л. И., Петренко Ю. А., Кононыхин А. С. Математическая модель выбора программного обеспечения с учетом нечеткой информации. - C. 13-17.
- Каткова Т. И. Аддитивная оптимизация распределения активов предприятия по выбранным стратегическим направлениям. - C. 18-25.
- Семенов А. А. Ультрафиолетовое излучение для обеззараживания сыпучих пищевых продуктов. - C. 25-30.
- Мисник Л. Д. Організаційні аспекти реалізації тестової технології для контролю знань студентів. - C. 30-37.
- Лежнева О. І. Раціональна організація руху на маршрутах міського пасажирського транспорту. - C. 37-42.
- Вовк О. В., Некрасова Н. М., Романишена І. В. Создание уникального логотипа при брендировании территории. - C. 42-50.
- Раскин Л. Г., Хазим Ямен , Головко В. А. Прогнозирование нечетко заданного временного ряда. - C. 50-56.
- Маркозов Д. О. Математична модель оптимізації вартості і терміну управління багатономенклатурни ми запасами. - C. 56-62.
- Шатовская Т. Б., Марин В. О. Разработка веб-сервиса для предоставления услуг хранения данных. - C. 62-68.
- Харченко К. В. Методы и средства разработки программных приложений для операционной системы андроид. - C. 68-72.
- Журило А. Г., Сивак Е. М, Адашевская И. Ю. Построение перспективных изображений при отражении картинной лоскости. - C. 73-78.
- Коробкова О. М. Вдосконалення механізму регулювання митної брокерської діяльності в Україні. - C. 79-84.
- Ткачук Н. В., Сокол В. Е. Концепция и информационная технология повышения эффективности применения систем управления корпоративной ИТ-инфраструктурой. - C. 85-94.
- Сухорольський М. А., Івасик Г. В. Оператор гаусса стосовно до підсумовування розбіжних степеневих рядів. - C. 94-99.
- Добрицкая Н. Ф., Трошенькин Б. А. Метод обобщения опытных данных при выделении водорода в реакциях взаимодействия алюминиевых сплавов с водой. - C. 100-106.
- Кищенко В. А. Комплексный подход в идентификации природных и модифицированных жиров. - C. 106-115.
- Левчук І. В. Методологія скринінгу залишкових кількостей екотоксикантів в сировині, оліях та жирах. - C. 116-123.
- Могилянська Н. О. Дослідження впливу антиоксидантів на гальмування окислювальних процесів в спредах. - C. 123-129.
- Матківська І. Я., Атаманюк В. М., Барна І. Р. Кінетика сушіння зерна пшениці фільтраційним методом. - C. 130-138.
- Колесникова М. Б., Андрєєва С. С. Теоретичне та експериментальне обгрунтування механізму утворення крохмальних дисперсій в технології соусів на основі плодово-ягідної сировини. - C. 138-145.
- Баль-Прилипко Л. В. Розробка біотехнолоії м’ясних продуктів. - C. 145-150.
- Калинина Е. Д., Коваленко А. В., Корнилова О.В. Применение ферментных препаратов β-галактозидазы для гидролиза лактозы молока и исследование углеводного состава молока гидролизованного при производстве сгущенных молочных консервов с сахаром. - C. 150-157.
- Новикова В. Е., Пих Л. А., Тимченко Н. Н. Влияние растворов солей и замораживания-оттаивания на содержание метгемоглобинов А и F. - C. 157-162.
- Назаренко Ю. В. Біотехнологічні особливості спільного культивування триштамової заквашувальної композиції біфідобактерій з мезофільними молочнокислими лактококами. - C. 162-168.
- Пивоваров Є. П., Кондратюк Н. В. Вивчення процесу гелеутворення в оболонках капсульваних продуктів з позиції квантово-хімічного моделювання. - C. 169-175.
- Пивоваров Е.П., Кондратюк Н.В., Степанова Т.М. Перспективы использования яичной скорлупы в технологии сладких блюд на основе пектина. - C. 175-180.
- Риндюк Д. В., Лементар С. Ю., Бондаренко К. В. Исследование влияния давления прессования и влажности материала на плотность гранул рыбной муки. - C. 181-184.
- Семеняко О. Г., Чередніков О. М. Формування параметрів якості поверхні при ізостатичному поверхневому деформуванні. - C. 185-189.
| 2014 | | № 17 (1060)
|
|
|
|