Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж29210:НРСТ/2014/17<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Вісник Національного технічного університету "ХПІ"
: зб. наук. пр..- Харків. Серія, Нові рішення в сучасних технологіях

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Васильєв А. В., Попов С. В., Одринський О. Ю. Дослідження особливостей позначень граничних виконавчих розмірів на робочих кресленнях дюймової системи вимірів. - C. 3-8.
  4. Зубенко Д. Ю. Индикаторный коэффициент полезного действия - интегральный диагностический параметр отдельных цилиндров двигателя. - C. 8-12.
  5. Нефёдов Л. И., Петренко Ю. А., Кононыхин А. С. Математическая модель выбора программного обеспечения с учетом нечеткой информации. - C. 13-17.
  6. Каткова Т. И. Аддитивная оптимизация распределения активов предприятия по выбранным стратегическим направлениям. - C. 18-25.
  7. Семенов А. А. Ультрафиолетовое излучение для обеззараживания сыпучих пищевых продуктов. - C. 25-30.
  8. Мисник Л. Д. Організаційні аспекти реалізації тестової технології для контролю знань студентів. - C. 30-37.
  9. Лежнева О. І. Раціональна організація руху на маршрутах міського пасажирського транспорту. - C. 37-42.
  10. Вовк О. В., Некрасова Н. М., Романишена І. В. Создание уникального логотипа при брендировании территории. - C. 42-50.
  11. Раскин Л. Г., Хазим Ямен , Головко В. А. Прогнозирование нечетко заданного временного ряда. - C. 50-56.
  12. Маркозов Д. О. Математична модель оптимізації вартості і терміну управління багатономенклатурни ми запасами. - C. 56-62.
  13. Шатовская Т. Б., Марин В. О. Разработка веб-сервиса для предоставления услуг хранения данных. - C. 62-68.
  14. Харченко К. В. Методы и средства разработки программных приложений для операционной системы андроид. - C. 68-72.
  15. Журило А. Г., Сивак Е. М, Адашевская И. Ю. Построение перспективных изображений при отражении картинной лоскости. - C. 73-78.
  16. Коробкова О. М. Вдосконалення механізму регулювання митної брокерської діяльності в Україні. - C. 79-84.
  17. Ткачук Н. В., Сокол В. Е. Концепция и информационная технология повышения эффективности применения систем управления корпоративной ИТ-инфраструктурой. - C. 85-94.
  18. Сухорольський М. А., Івасик Г. В. Оператор гаусса стосовно до підсумовування розбіжних степеневих рядів. - C. 94-99.
  19. Добрицкая Н. Ф., Трошенькин Б. А. Метод обобщения опытных данных при выделении водорода в реакциях взаимодействия алюминиевых сплавов с водой. - C. 100-106.
  20. Кищенко В. А. Комплексный подход в идентификации природных и модифицированных жиров. - C. 106-115.
  21. Левчук І. В. Методологія скринінгу залишкових кількостей екотоксикантів в сировині, оліях та жирах. - C. 116-123.
  22. Могилянська Н. О. Дослідження впливу антиоксидантів на гальмування окислювальних процесів в спредах. - C. 123-129.
  23. Матківська І. Я., Атаманюк В. М., Барна І. Р. Кінетика сушіння зерна пшениці фільтраційним методом. - C. 130-138.
  24. Колесникова М. Б., Андрєєва С. С. Теоретичне та експериментальне обгрунтування механізму утворення крохмальних дисперсій в технології соусів на основі плодово-ягідної сировини. - C. 138-145.
  25. Баль-Прилипко Л. В. Розробка біотехнолоії м’ясних продуктів. - C. 145-150.
  26. Калинина Е. Д., Коваленко А. В., Корнилова О.В. Применение ферментных препаратов β-галактозидазы для гидролиза лактозы молока и исследование углеводного состава молока гидролизованного при производстве сгущенных молочных консервов с сахаром. - C. 150-157.
  27. Новикова В. Е., Пих Л. А., Тимченко Н. Н. Влияние растворов солей и замораживания-оттаивания на содержание метгемоглобинов А и F. - C. 157-162.
  28. Назаренко Ю. В. Біотехнологічні особливості спільного культивування триштамової заквашувальної композиції біфідобактерій з мезофільними молочнокислими лактококами. - C. 162-168.
  29. Пивоваров Є. П., Кондратюк Н. В. Вивчення процесу гелеутворення в оболонках капсульваних продуктів з позиції квантово-хімічного моделювання. - C. 169-175.
  30. Пивоваров Е.П., Кондратюк Н.В., Степанова Т.М. Перспективы использования яичной скорлупы в технологии сладких блюд на основе пектина. - C. 175-180.
  31. Риндюк Д. В., Лементар С. Ю., Бондаренко К. В. Исследование влияния давления прессования и влажности материала на плотность гранул рыбной муки. - C. 181-184.
  32. Семеняко О. Г., Чередніков О. М. Формування параметрів якості поверхні при ізостатичному поверхневому деформуванні. - C. 185-189.
2014
№ 17 (1060)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського