Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж68821/2012/41(1)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]
: наук. журн..- Одеса
Naukovi pratsi

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Теоретичні та експериментальні дослідження гідродинамічних, теплових та масообмінних процесів

  4. Бурдо О. Г., Терзиев С. Г., Яровой И. И., Борщ А. А. Проблемы моделирования процессов обезвоживания сырья. - C. 4-8.
  5. Снєжкін Ю. Ф., Михайлик В. А., Корінчевська Т. В. Дослідження фазових переходів компонентів теплоакумулюючих матеріалів на основі органічних сполук. - C. 9-12.
  6. Снєжкін Ю. Ф., Петрова Ж. О., Пазюк В. М. Гідротермична обробка функціональної сировини. - C. 13-17.
  7. Сукманов В. А., Скляренко Е. В. Исследование активности воды в свежих мягких сырах. - C. 18-22.
  8. Дячок В. В., Мальований М. С. Екстрагування лікарської рослинної сировини. - C. 22-26.
  9. Зарецька Т. В., Вітенько Т. М. Обґрунтування ефективності застосування кавітаційних пристроїв в процесах екстрагування з рослинної сировини. - C. 26-30.
  10. Анисимов В. В., Ермаков П. П. Классификация способов создания кавитации. - C. 30-35.
  11. Ловкис З. В., Садовская А. В. Повышение эффективности процесса смешивания зерновых материалов с жидкостью. - C. 35-40.
  12. Калишук Д. Г., Саевич Н. П. Упрощенный вариант применения графоаналитического метода расчета конвективных сушилок. - C. 40-44.
  13. Ловкис З. В., Садовский А. А. Влияние концентрация зерновых замесов на реологические свойства. - C. 45-48.
  14. Чайка О. І., Малецька К. Д., Матюшкін М. В., Гоженко Л. П. Експериментальні дослідження екстрагування з рослинної сировини методом дискретно-імпульсного введення енергії. - C. 48-51.
  15. Білонога Ю. Л., Корнієнко О. Я., Ціж Б. Р., Варивода Ю. Ю. Дослідження поверхневої активності рослинних олій. - C. 51-57.
  16. Авдеева Л. Ю., Жукотский Э. К., Турчина Т. Я., Костянец Л. А., Ткаченко А. В. Влияние белка как структурирующей добавки на кинетику сушки капель суспензии фосфолипидов. - C. 57-60.
  17. Гладкая А. Д., Антропова Л. Н., Васильева Е. А., Датьков В. П. Влияние параметров гидродинамического диспергатора на процесс сатурации напитков. - C. 61-64.
  18. Владіміров С. В. Вплив повітря на точність дозування борошна. - C. 65-67.
  19. Переяславцева Е. А. Экспериментальные исследования кинетических закономерностей обезвоживания бактериального препарата "Лактин-К" на системе "капля – высокотемпературная парогазовая среда". - C. 67-70.
  20. Недбайло А. Е. Воздействие гидродинамической кавитации на молочные белки. - C. 70-73.
  21. Турчина Т. Я. Теплотехнічний аналіз розпилювальних сушарок для виробництва порошкової форми солодових екстрактів. - C. 73-76.
  22. Чалаєв Д. М. Методика вибору оптимального адсорбенту для адсорбційної системи охолодження. - C. 76-79.
  23. Дубковецький І. В., Малежик І. Ф., Веселовська Т. Є. Дослідження дисперсних характеристик порошку яблучних вичавок при сушінні інфрачервоними променями. - C. 79-82.
  24. Гумницький Я. М., Нагурський О. А. Капсулювання дисперсних матеріалів та екстрагування цільових компонентів з капсульованих частинок. - C. 83-87.
  25. Дубковецький І. В., Малежик І. Ф., Євчук Я. В. Дослідження біологічно активних речовин при конвективному, кондуктивному і мікрохвильовому зневодненні сортів глоду. - C. 87-92.
  26. Дубковецький І. В., Малежик І. Ф., Євчук Я. В. Дослідження антиаксидантних властивостей плодів глоду при конвективному сушінні. - C. 92-94.
  27. Зав’ялов В. Л., Малежик І. Ф. Дослідженння зовнішнього масообміну в умовах віброекстрагування із рослинної сировини. - C. 95-98.
  28. Потапов В. А., Цуркан Н. М., Шевченко С. А. Исследование состояния "системной воды" методами диэлькометрии. - C. 98-101.
  29. Потапов В. О., Якушенко Є. М. Вплив попереднього нагріву тепломасообміного модуля на процес сушіння. - C. 102-108.
  30. Поперечний А. М., Гніцевич В. А., Корнійчук В. Г., Кравченко Н. В., Калараш В. Визначення впливу технологічних параметрів на кінетику конвективного сушіння напівфабрикату на основі знежиреного молока з використанням екстракту кореня солодки. - C. 108-111.
  31. Поперечний А. М., Корнійчук В. Г., Подзіраєв О. Г. Сушіння насіння гарбуза в сушарці псевдозрідженого шару. - C. 111-115.
  32. Берник М. П., Лупашко А. С., Ротарь Е. Н., Цислинская Н. Я., Меленчук М. Г. Сушка корней одуванчиков с использованием СВЧ в осцелирующем режиме. - C. 116-118.
  33. Петрушка І. М., Гумницький Я. М., Мальований М. С. Дослідження зовнішнього та внутрішньодифузійного процесу адсорбції барвників з метою забезпечення екобезпеки водних об’єктів. - C. 119-124.
  34. Склабінський В. І., Артюхов А. Є., Скиданенко М. С. Експериментальне дослідження впливу температури та концентрації розчину на якість монодисперсних гранул. - C. 125-128.
  35. Семенишин Є. М., Троцький В. І., Маційовська М. І., Стадник Р. В. Кінетика екстрагування олії з насіння амаранту та ріпаку в умовах рухомого шару. - C. 129-133.
  36. Смирнов Г. Ф., Зыков А. В., Воскресенская Е. В. Обощение экспериментальных данных сушки амаранта, тепловая модель процесса сушки. - C. 133-137.
  37. Моделювання комбінованих процесів перенесення. Оптимізація обладнення і систем

  38. Снєжкін Ю. Ф., Шапар Р. О. Встановлення оптимальних режимів сушіння плодів абрикосу. - C. 139-142.
  39. Корнієнко Я. М., Гулієко С. В. Оцінка ефективності відновлення властивостей рулонованих мембранних модулів з використанням гідродинамічної кавітації. - C. 142-147.
  40. Ульев Л. М., Ставрова К. И. Тепловая интеграция пятиколонного агрегата производства спирта. - C. 147-152.
  41. Котов М. И. Тепловой расчет бланширователя. - C. 152-156.
  42. Плевако В. П., Костенко С. М., Саєнко С. Ю. Верифікація методики профілювання відбивача. - C. 157-159.
  43. Ощипок І. М. Дослідження динаміки маніпулятора заготівельного цеху ресторанного господарства на основі методу Лагранже-Ейлера. - C. 160-164.
  44. Янаков В. П. Исследование процесса замеса теста в современных тестомесильных машинах. - C. 164-169.
  45. Нагорний О. В., Смілян І. О., Степанюк А. Р. Обґрунтування способу генерування рециклу гранул процесу утворення органо-мінеральних композитів. - C. 169-171.
  46. Шаркова Н. О., Жукотский Е. К., Авдеева Л. Ю., Козак Н. Н., Костянець Л. О. Оптимізація умов отримання водорозчинного екстракту із колагенвмісної сировини. - C. 172-175.
  47. Швед М. П., Резнік Р. Ю., Швед Д. М. Особливості і фізична модель процесів у завантажувально-пластикуючій зоні дискового екструдера. - C. 176-178.
  48. Радченко Н. Л. Математична модель гідродинамічних та теплообмінних процесів в передматричній і матричній зонах екструдера при обробці рослинної сировини. - C. 179-181.
  49. Кюрчев С. В., Змєєва І. М. Чисельне моделювання процесу наповнення скляної тари харчовою рідиною. - C. 182-187.
  50. Грабов Л. Н., Чалаев Д. М., Король И. В. Экспериментальное исследование процесса теплопередачи в трубчатых теплообменниках с дискретными турбулизаторами. - C. 187-190.
  51. Бурдо О. Г., Кац А. К., Тимофеева И. С. Моделирование теплофизических свойств теплоносителей. - C. 191-193.
  52. Кривда В. І., Максимов М. В. Вплив ексергії-нетто на результати пінч-аналізу рекуперативного теплообміну установки ЕЛОУ-АВТ. - C. 193-196.
  53. Корінчук Д. М., Чалаєв Д. М., Корінчевська Т. В., Дабіжа Н. О. Оптимізація параметрів процесу регенерації шару сорбенту адсорбційного теплоакумулятора. - C. 197-201.
  54. Поперечний А. М., Жданов І. В., Шульга А. В. Сушіння насіння соняшнику у віброкиплячому шарі при радіаційному теплопідведенні. - C. 201-206.
  55. Бурдо О. Г., Рыбина О. Б. Моделирование процессов жизнедеятельности микроорганизмов в микроволновом поле. - C. 206-213.
  56. Осадчук П. І. Динаміка очистки рослинних олій у центробіжному полі. - C. 213-216.
  57. Буйвол С. М., Бурдо А. К., Светличный П. И. Экстрагирование масел из растительного сырья с использованием микроволнового поля. - C. 216-219.
  58. Терзиев С. Г., Кураков О. М. Электродиффузионная модель тепломассопереноса в термосифонных аппаратах. - C. 219-222.
  59. Бандура В. М., Бережнюк Д. П. Дослідження процесу руйнування оболонки насіння ріпаку сорту "Особливий". - C. 223-227.
  60. Снєжкін Ю. Ф., Михайлик В. А., Дмитренко Н. В., Шапарь Р. А. Дослідження впливу паротермічної обробки паренхімних тканин яблук на кінетику сушіння та теплоту випаровування. - C. 227-231.
  61. Бурдо О. Г., Безбах І. В., Зиков О. В., Латанський Є. В. Нові конструкції сушарок для виробництва екологічно безпечних зернопродуктів при зменшенні витрат енергії. - C. 231-235.
2012
Вип. 41(1)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського