Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69302:Твар./2012/10<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Вісник Сумського національного аграрного університету
: наук.-метод. журн..- Суми. Серія, Тваринництво
Visnyk Sums’koho nacional’noho ahrarnoho universytetu. Seriya "Tvarynnyctvo"

  1. Титул, зміст.
  2. Ладика В. И, Котенджи Г. П., Хмельничий Л. М. Присвячено 100-річчю з дня народження професора В.Т. Лобанова. - C. 3-4.
  3. Розведення та селекція тварин: історичний досвід, сучасне, майбутнє

  4. Єфіменко М. Я., Коваленко Г. С., Бірюкова О. Д., Подоба Б. Є. Методологія створення лінії Стіха 430 української чорно-рябої молочної породи. - C. 5-7.
  5. Хмельничий Л. М. Якісні показники молока корів українських червоно- та чорно-рябої молочних порід. - C. 8-11.
  6. Хмельничий Л. М., Салогуб А. М., Шевченко А. П., Хмельничий С. Л., Білоног О. О., Бурлаченко К. Ю., Коваль О. М. Мінливість довічної продуктивності корів української чорно-рябої молочної породи залежно від генеалогічних формувань. - C. 12-17.
  7. Котенджи Г. П., Левченко И. В. История разведения голландской породы в Украине. - C. 18-25.
  8. Петренко С. М., Бурнатний С. В., Котенджи Г. П., Левченко І. В. Особливості росту та розвитку бугайців спеціалізованих м’ясних порід різного походження. - C. 26-30.
  9. Гончаренко І. В., Пабат В. О., Марковіч А. Технологічні, організаційні та економічні аспекти виробництва молока в Ізраїлі. - C. 31-36.
  10. Лебедько Е. Я. Ростовые модели для математического описания взаимосвязи "возраст - размеры тела" у модельных телок и коров идеального типа. - C. 37-39.
  11. Катмаков П. С., Анфимова Л. В., Кузьмина О. М. Молочная продуктивность и воспроизводительная способность коров черно-пёстрой и голштинской пород разных генеалогических линий. - C. 40-42.
  12. Баньковська І. Б. Науково-методичні особливості створення м’ясних типів свиней українськими селекціонерами (1965-1980 рр).. - C. 42-47.
  13. Гавриленко В. П., Бушова Г. А., Зубкова Е. Б. Отбор коров-первотелок по комплексу хозяйственно-биологических признаков. - C. 47-49.
  14. Доротюк Е. М., Прудніков В. Г., Колісник О. І. Оцінка молочності абердин-ангуських корів і створюваної української ангуської м’ясної породи. - C. 49-51.
  15. Кацы Г. Д., Ладыш Е. И. Анализ зимнего волосяного покрова мясного скота. - C. 51-55.
  16. Лобода В. П. Фактори впливу на реалізацію молочної продуктивності корів української червоно-рябої молочної породи. - C. 55-57.
  17. Никифорова Л. Н. Живая масса и продуктивность коров различной линейной принадлежности. - C. 58-60.
  18. Першута В. В. Формування екстер’єру телиць української чорно-рябої молочної породи в залежності від інтенсивності вирощування. - C. 60-62.
  19. Писаренко А. В. Аналіз довічного використання корів червоної степової породи. - C. 62-64.
  20. Приймак В. В. Короткий історичний нарис одомашнення птахів. - C. 65-71.
  21. Супрун І. О. Порівняльний аналіз промірів статей екстер’єру та роботоздатності сучасних генеалогічних формувань коней орловської риситої породи. - C. 72-81.
  22. Таран С. І. Медова продуктивність сімей українських бджіл різної генеалогії. - C. 81-84.
  23. Цхвітава О. К. Зміна показників молочної продуктивності тварин різних типів стресостійкості. - C. 85-87.
  24. Шевченко А. П. Успадковуваність та сполучна мінливість лінійних ознак корів сумського внутрішньопородного типу української чорно-рябої молочної породи. - C. 88-90.
  25. Гнатюк С. І. Оцінка морфофункціональних особливостей вимені та їх зв'язок з показниками молочної продуктивності у корів різних внутрішньопородних типів української червоної молочної породи. - C. 90-93.
  26. Дровняк О. В. Ріст телиць різних порід за умов "холодного" способу їх вирощування. - C. 94-97.
  27. Марикіна О. С. Молочна продуктивність корів різних порід в умовах інтенсивної технології. - C. 97-100.
  28. Стріха Л. О. Вплив на ріст і розвиток бугайців тривалості міжотельного періоду їх матерів. - C. 100-104.
  29. Болгова Н. В. Молочна продуктивність корів української чорно-рябої молочної породи різних генотипів. - C. 104-108.
  30. Підпала Т. В., Бондар С. О. Оцінка потенціалу продуктивності молочної худоби різних порід. - C. 108-110.
  31. Гаглоев А. Ч., Негреева А. Н., Фролов Д. А. Особенности поведения молодняка овец при чистопородном разведении и скрещивании. - C. 111-113.
  32. Нежлукченко Т. І., Петров Є. Г. Особливості селекційної роботи із верховими конями. - C. 113-114.
  33. Панкєєв С. П., Ліпісівіцький В. М. Ресурсозберігаючі технології виробництва свинини. - C. 115-117.
  34. Облап Р. В. Сучасні методи визначення ГМО в харчових продуктах та продовольчій сировині рослинного походження . - C. 117-121.
  35. Гроза В. І. Особливості екстер'єру бугайців таврійського типу південної м'ясної породи великої рогатої худоби. - C. 121-124.
    • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва

  36. Салогуб А. М. Оцінка показників м’ясної продуктивності та екстер’єру бугайців світлого аквітана. - C. 125-132.
  37. Крижова Ю. П., Венглюк О. В. Дослідження властивостей м’ясних фаршевих систем. - C. 132-134.
  38. Марченко Н. І. Особливості морфології та мармуровості найдовшого м’яза спини бичків породних поєднань сименталів вітчизняної і зарубіжної селекції. - C. 134-137.
  39. Старшинський І. М., Гончаров Г. І., Полешко Ю. С. Використання бобів нуту у технології м’ясних паштетів. - C. 137-139.
  40. Димитрієвич Л. Р., Степанова Т. М. Характеристика клітковини картопляної та її використання в різних видах харчових систем. - C. 139-142.
  41. Кобилінська А. М. Забійні якості бугайців поліської м'ясної породи в зоні з різним рівнем радіаційного забруднення. - C. 142-144.
  42. Пасічний В. М., Ястреба Ю. А., Ікол Н. С. Технології виготовлення паштетних консервів з білоквмісними наповнювачами тваринного і рослинного походження. - C. 144-146.
  43. Пешук Л. В., Гащук О. І., Дубяга В. М. Інноваційні технології м’ясопродуктів із запровадженням міжнародної системи НАССР. - C. 147-149.
  44. Страшинський І. М., Гончаров Г. І., Бондарук Н. Р. Влив гречаного борошна на якість м’ясних напівфабрикатів. - C. 150-152.
  45. Тобоев Г. М. Влияние способов выращивания на качество мяса гусят линдовской породы. - C. 153-155.
  46. Хмельничий Л. М., Цьонь Н. І., Качай Г. В., Вечорка В. В., Бойко Ю. М. Біохімічна оцінка цьоголіток коропа, вирощених у полікультурі в умовах удобрення ставів зерновою бардою з відстійника. - C. 155-157.
  47. Назаренко І. В. Особливості виробництва м'ясних делікатесів в умовах м’ясопереробного підприємства м. Миколаєва. - C. 157-160.
  48. Федорович В. В. Морфологічні та біохімічні показники крові корів української чорно- та червоно-рябої молочних порорід. - C. 160-163.
  49. Задорожна І. Ю., Шабля В. П., Балагуровська Н. П., Ємець З. В. Антропометричні характеристики операторів, їх вправність і обізнаність як чинники ергономічності різних технологій доїння. - C. 163-168.
2012
Вип. 10 (20)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського