Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69571/2020/1(1)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Вісник Херсонського національного технічного університету
.- Херсон
Vestnik Hersonskogo nacionalʹnogo tehničeskogo universiteta

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Андронова О. В., Курак В. В., Сокол К. І. Тепловий режим будівлі з пасивною системою опалення. - C. 9-17.
  4. Владов С. І., Шмельов Ю. М., Пилипенко Л. М., Подгорних Н. В., Назаренко Н. П., Тутова Н. В., Дєрябіна І. О. Математичне моделювання робочих процесів авіаційного газотурбінного двигуна ТВ3-117 для контролю і діагностики його технічного стану. - C. 18-34.
  5. Грудкіна Н. С., Алієва Л. І. Моделювання процесів комбінованого видавлювання із використанням трапецеїдальних криволінійних кінематичних модулів. - C. 35-42.
  6. Ємел’янова Т. А., Сакара О. Ю. Алгоритм дослідження стійкості тришарової кругової оболонки, яка підкріплена поздовжніми ребрами жорсткості. - C. 43-53.
  7. Повод Я. О., Шерстюк В. Г. Розрахунок сонячної інсоляції за межами атмосфери Землі. - C. 54-62.
  8. Фролов А. Н., Селиверстова С. Р. Исследование способов улучшения характеристик и параметров прибора КВ114. - C. 63-70.
  9. Березовський Ю. В., Кузьміна Т. О. Перспективи переробки льону олійного через застосування передових технічних рішень. - C. 71-80.
  10. Воєвода Н. В., Похіл К. Є. Оптимізація технології виробництва грильяжних цукерок підвищеної харчової цінності. - C. 81-88.
  11. Дмитрик О. М., Безсмертна В. І., Галавська Л. Є. Вплив типу в'язального обладнання на показники втрати міцності поліетиленових та параарамідних ниток після в'язання. - C. 89-96.
  12. Євтушенко В. В., Руденко І. А., Ільонок К. С. Дослідження ринку споживачів жіночого одягу різних цінових сегментів. - C. 97-102.
  13. Калінський Є. О. Перспективи використання волокна льону олійного для виробництва нетканих матеріалів. - C. 103-108.
  14. Лялик А. Т., Покотило О. С., Кухтин М. Д., Добровольська С. Я. Зміна органолептичних показників сиркової пасти з лляною олією за різних умов зберігання. - C. 109-116.
  15. Новікова Н. В., Ряполова І. О. Проблеми впровадження інновації у харчовій промисловості. - C. 117-122.
  16. Путінцева С. В. Потенційні можливості використання вітчизняної сировини в целюлозно-паперовій промисловості України. - C. 123-128.
  17. Ряполова І. О., Новікова Н. В. Санітарно-гігієнічні показники молока-сировини, які впливають на якість сиру. - C. 129-134.
  18. Танасійчук Б. М., Мєшков Ю. Е. Шляхи подовження тривалості зберігання хліба. - C. 135-140.
  19. Vladov S. I., Kotliarov K. G., Hrybanova S. A., Husarova O. V., Derevyanko I. G., Gvozdik S. D. Neuro-mechanical methods of control and diagnostics of the technical state of aircraft engine TV3-117 in film regions. - C. 141-154.
  20. Лєпа Є. В. Реалізація та дослідження алгоритму DSA для створення та перевірки електронного цифрового підпису. - C. 155-161.
  21. Шерстюк В. Г., Доровська І. В., Левківський Р. М., Гусєв В. М. Оцінка подібності ситуацій в сценарно-прецедентних системах управління: просторові міри. - C. 162-174.
2020
№ 1(1) (72)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського