Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2014/20/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці Національного університету харчових технологій.- Київ Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj- Титул, зміст.
Біотехнологія, мікробіологія
- Пирог Т. П., Конон А. Д., Парфенюк С. А. Роль поверхнево-активних речовин acinetobacter calcoaceticus ІМВ В-7241 у деструкції комплексних з важкими металами нафтових забруднень. - C. 8-14.
- Олефіренко Ю. Ю. Регуляція синтезу і реологічних властивостей мікробного екзополісахариду етаполану. - C. 15-22.
- Рубель М. О., Волошина І. М. Використання пробіотичних мікроорганізмів у косметичних лікарських засобах. - C. 23-29.
Екологія і охорона навколишнього середовища
- Корзун В. Н., Антонюк І. Ю. Заходи щодо профілактики йоддефіцитних станів у населення. - C. 30-36.
- Semenova O., Bublienko N., Smirnova J., Dyka O. Improved flow sheet of dairies wastewater treatment. - C. 37-42.
Економіка і соціальний розвиток
- Василенко Т. П., Василенко С. М., Сіднєва Ж. К., Шутюк В. В. Підвищення енергетичної, екологічної і економічної ефективності цукрового виробництва: найкращі доступні технології. - C. 43-54.
- Кутас О. О. Особливості формування ринку яловичини і продуктів її переробки. - C. 55-63.
- Мостенська Т. Л., Сичевський М. П., Мостенська Т. Г. Проблеми ефективності виробництва хліба і хлібобулочних виробів. - C. 64-71.
- Драган А. Д. Перспективи виробництва м’ясопродуктів в Україні. - C. 72-79.
- Лисенко О. А. Оцінка сучасного стану забезпеченості продовольчими товарами на внутрішньому ринку України. - C. 80-90.
- Березянко Т. В. Принципи соціальної і суспільної відповідальності бізнесу. - C. 91-98.
- Чигринець О. А. Шляхи підвищення продовольчої безпеки України в умовах глобалізації АПК. - C. 99-105.
Процеси і апарати харчових виробництв
- Балюта С. М., Ізволенський І. Є., Шестеренко В. Є. Переваги системи регулювання реактивної потужності на харчових виробництвах. - C. 106-114.
- Марценюк О. С. Оновлення поверхні контакту фаз — важливий фактор інтенсифікації масообміну. - C. 115-123.
- Зав’ялов В. Л., Деканський В. Є. Закономірності впливу низько- і високочастотних механічних коливань на зовнішній масообмін приперіодичному віброекстрагуванні. - C. 124-129.
- Осипенко О. П., Доломакін Ю. Ю., Баранов В. І. Оцінка контактних пристроїв для перегонки бражки. - C. 130-135.
- Погорілий Т. М. Математичне моделювання процесу теплообміну між комірками сахарози на основі аналітичного розв’язку нестаціонарної задачі теплопровідності з неоднорідними граничними умовами другого роду і неоднорідною початковою умовою. - C. 136-145.
Сучасні засоби навчання
- Карпюк О. А. Проблеми оцінки якості освітніх послуг у системі освітнього менеджменту. - C. 146-152.
- Jurėnienė V., Domarkaitė R. Music festivals as a vehicle for formation of cultural identity. - C. 153-160.
Тепло- і енергопостачання
- Бржезицький В. О., Маслюченко І. М., Крисенко Д. С. Визначення захисних відстаней від обмежувачів перенапруг до електроустаткування підстанцій 110-750 кв. - C. 161-168.
Харчова хімія
- Літвинчук С. І., Гуцало І. В., Носенко В. Є., Носенко Т. Т. Визначення вологості в соняшниковому шроті методом БІЧ-спектроскопії. - C. 169-174.
- Ємельянова Н. О., Оболкіна В. І., Скрипко А. П., Юла В. М. Зміни амінокислотного складу білків ярої пшениці при її солодорощенні. - C. 175-178.
Харчові технології
- Гонта І. А., Гіджеліцький В. М., Піддубний В. А. Перспективи вирощування і переробки спаржі. - C. 179-186.
- Попова Н. В., Мисюра Т. Г., Миронюк С. С. Оцінка процесу обжарювання баклажанів. - C. 187-193.
- Снєжкін Ю. Ф., Шапар Р. О. Виробництво нових форм сушених продуктів у вигляді чипсів. - C. 194-200.
- Дорохович А. М., Бадрук В. В. Цукрозамінник нового покоління еритрітол і його вплив на сорбційно-десорбційні властивості маршмелоу. - C. 201-207.
- Роман Т. О., Мазуренко О. Г., Дмитренко Н. В., Декуша Л. В. Дослідження випаровування води з тканини гриба печериця звичайна в процесі сушіння. - C. 208-213.
- Задорожня О. С., Гавриш А. В., Доценко В. Ф., Корецька І. Л. Удосконалення технології пісочного печива, збагаченого каротиновмісною сировиною. - C. 214-220.
- Рибак О. М., Поліщук Г. Є. Вплив технологічних режимів оброблення сумішей на формування структури морозива молочно-вівсяного. - C. 221-227.
- Рашевська Т. О., Іванов С. В. Наноструктура і властивості вершкового масла з інуліном. - C. 228-238.
- Сильчук Т. А., Арпуль О. В., Цирульнікова В. В. Кулініч В. І. Хліб із житнього борошна за прискореною технологією хліб. - C. 239-243.
- До відома авторів. - C. 244.
| 2014 | Т. 20 | № 2
|
|
|
|