Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2014/20/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул, зміст.
  2. Біотехнологія, мікробіологія

  3. Пирог Т. П., Конон А. Д., Парфенюк С. А. Роль поверхнево-активних речовин acinetobacter calcoaceticus ІМВ В-7241 у деструкції комплексних з важкими металами нафтових забруднень. - C. 8-14.
  4. Олефіренко Ю. Ю. Регуляція синтезу і реологічних властивостей мікробного екзополісахариду етаполану. - C. 15-22.
  5. Рубель М. О., Волошина І. М. Використання пробіотичних мікроорганізмів у косметичних лікарських засобах. - C. 23-29.
  6. Екологія і охорона навколишнього середовища

  7. Корзун В. Н., Антонюк І. Ю. Заходи щодо профілактики йоддефіцитних станів у населення. - C. 30-36.
  8. Semenova O., Bublienko N., Smirnova J., Dyka O. Improved flow sheet of dairies wastewater treatment. - C. 37-42.
  9. Економіка і соціальний розвиток

  10. Василенко Т. П., Василенко С. М., Сіднєва Ж. К., Шутюк В. В. Підвищення енергетичної, екологічної і економічної ефективності цукрового виробництва: найкращі доступні технології. - C. 43-54.
  11. Кутас О. О. Особливості формування ринку яловичини і продуктів її переробки. - C. 55-63.
  12. Мостенська Т. Л., Сичевський М. П., Мостенська Т. Г. Проблеми ефективності виробництва хліба і хлібобулочних виробів. - C. 64-71.
  13. Драган А. Д. Перспективи виробництва м’ясопродуктів в Україні. - C. 72-79.
  14. Лисенко О. А. Оцінка сучасного стану забезпеченості продовольчими товарами на внутрішньому ринку України. - C. 80-90.
  15. Березянко Т. В. Принципи соціальної і суспільної відповідальності бізнесу. - C. 91-98.
  16. Чигринець О. А. Шляхи підвищення продовольчої безпеки України в умовах глобалізації АПК. - C. 99-105.
  17. Процеси і апарати харчових виробництв

  18. Балюта С. М., Ізволенський І. Є., Шестеренко В. Є. Переваги системи регулювання реактивної потужності на харчових виробництвах. - C. 106-114.
  19. Марценюк О. С. Оновлення поверхні контакту фаз — важливий фактор інтенсифікації масообміну. - C. 115-123.
  20. Зав’ялов В. Л., Деканський В. Є. Закономірності впливу низько- і високочастотних механічних коливань на зовнішній масообмін приперіодичному віброекстрагуванні. - C. 124-129.
  21. Осипенко О. П., Доломакін Ю. Ю., Баранов В. І. Оцінка контактних пристроїв для перегонки бражки. - C. 130-135.
  22. Погорілий Т. М. Математичне моделювання процесу теплообміну між комірками сахарози на основі аналітичного розв’язку нестаціонарної задачі теплопровідності з неоднорідними граничними умовами другого роду і неоднорідною початковою умовою. - C. 136-145.
  23. Сучасні засоби навчання

  24. Карпюк О. А. Проблеми оцінки якості освітніх послуг у системі освітнього менеджменту. - C. 146-152.
  25. Jurėnienė V., Domarkaitė R. Music festivals as a vehicle for formation of cultural identity. - C. 153-160.
  26. Тепло- і енергопостачання

  27. Бржезицький В. О., Маслюченко І. М., Крисенко Д. С. Визначення захисних відстаней від обмежувачів перенапруг до електроустаткування підстанцій 110-750 кв. - C. 161-168.
  28. Харчова хімія

  29. Літвинчук С. І., Гуцало І. В., Носенко В. Є., Носенко Т. Т. Визначення вологості в соняшниковому шроті методом БІЧ-спектроскопії. - C. 169-174.
  30. Ємельянова Н. О., Оболкіна В. І., Скрипко А. П., Юла В. М. Зміни амінокислотного складу білків ярої пшениці при її солодорощенні. - C. 175-178.
  31. Харчові технології

  32. Гонта І. А., Гіджеліцький В. М., Піддубний В. А. Перспективи вирощування і переробки спаржі. - C. 179-186.
  33. Попова Н. В., Мисюра Т. Г., Миронюк С. С. Оцінка процесу обжарювання баклажанів. - C. 187-193.
  34. Снєжкін Ю. Ф., Шапар Р. О. Виробництво нових форм сушених продуктів у вигляді чипсів. - C. 194-200.
  35. Дорохович А. М., Бадрук В. В. Цукрозамінник нового покоління еритрітол і його вплив на сорбційно-десорбційні властивості маршмелоу. - C. 201-207.
  36. Роман Т. О., Мазуренко О. Г., Дмитренко Н. В., Декуша Л. В. Дослідження випаровування води з тканини гриба печериця звичайна в процесі сушіння. - C. 208-213.
  37. Задорожня О. С., Гавриш А. В., Доценко В. Ф., Корецька І. Л. Удосконалення технології пісочного печива, збагаченого каротиновмісною сировиною. - C. 214-220.
  38. Рибак О. М., Поліщук Г. Є. Вплив технологічних режимів оброблення сумішей на формування структури морозива молочно-вівсяного. - C. 221-227.
  39. Рашевська Т. О., Іванов С. В. Наноструктура і властивості вершкового масла з інуліном. - C. 228-238.
  40. Сильчук Т. А., Арпуль О. В., Цирульнікова В. В. Кулініч В. І. Хліб із житнього борошна за прискореною технологією хліб. - C. 239-243.
  41. До відома авторів. - C. 244.
2014
Т. 20
№ 2
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського