Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2020/26/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Пирог Т. П., Тимошук К. В., Ключка І. В. Альтернативні антибіотикам антимікробні препарати. - C. 7-25.
  4. Жужукіна Н. І., Корєпова А. О. Динаміка ВВП як запобіжник подолання бідності. - C. 26-34.
  5. Міліневська В. Д., Кудренко Н. В. Поняття та види інформаційних систем в управлінні підприємством. - C. 35-40.
  6. Денисенко М. П., Поліщук М. Р., Білько М. В. Співробітництво України з міжнародними фінансовими організаціями. - C. 41-49.
  7. Чернелевський Л. М., Дьоміна М. І. Модернізація Державної податкової служби на прикладі електронного кабінету платника податків. - C. 50-56.
  8. Мельник О. П., Казимірчик Н. М. Застосування концепції кайзен на підприємствах харчової промисловості. - C. 57-62.
  9. Еш С. М., Гончаренко А. С. Роль фондових бірж у розвитку економіки України. - C. 63-70.
  10. Кравченко І. Й. Підходи до визначення оцінки та класифікації речовин із солодким смаком. - C. 71-81.
  11. Турчина Т. Я., Малецька К. Д., Жукотський Е. К. Досвід удосконалення розпилювальної сушарки для екстрактів термопластичних матеріалів. - C. 82-90.
  12. Поржезінський Ю. Г. Нові технологічні рішення у підготовці води для водогрійних котлів і теплових мереж. - C. 91-97.
  13. Шевченко О. Ю., Бедрик О. В. Визначення оптимального числа флегми для ректифікаційної колони циклічної дистиляції та порівняння його із стаціонарним. - C. 98-103.
  14. Соколенко А. І., Васильківський К. В., Літвинчук C. І. Енергоматеріальні імпульси в газорідинних середовищах. - C. 104-114.
  15. Медвідь Н. В., Гнатовський О. В. Динамічні резонанси енергії в системі дифракційних решіток. - C. 115-124.
  16. Сімахіна Г. О., Камінська С. В., Литвинець Л. Ф. Характеристика ресурсних складових інноваційного підприємства з виробництва заморожених плодів і ягід. - C. 125-133.
  17. Божко Н. В., Тищенко В. І., Пасічний В. М. Дослідження споживчої та біологічної цінності м’ясомістких посічених напівфабрикатів. - C. 134-141.
  18. Григоренко Н. О., Гусятинська Н. А., Вакулюк П. В., Чібріков В. В. Удосконалення технології цукровмісного соргового сиропу з використанням мембранних методів. - C. 142-152.
  19. Камбулова Ю. В., Звягінцева-Семенець Ю. П., Решітник Н. Я. Формування мікроструктури емульсійно-пінної структури кремів із збитих вершків пониженої жирності з лактулозою. - C. 153-164.
  20. Кочубей-Литвиненко О. В., Білик О. А. Перспективи використання сухих багатокомпонентних концентратів на основі молочної сироватки в технології хліба пшеничного. - C. 165-174.
  21. Дудко С. Д., Федоров В. Г. Досягнення і проблеми у вивченні процесу випікання масивних борошняних виробів: огляд літератури. Частина 2: тепло і масоперенос у пекарній камері печі. - C. 175-187.
  22. Сильчук Т. А., Сахненко К. О., Зуйко В. І. Шляхи розширення асортименту хлібних виробів для закладів ресторанного господарства. - C. 188-194.
  23. Матко С. В., Мельник Л. М., Ткачук Н. А., Зоткіна Л. В. Дослідження змін в овочевій сировині в процесі ферментування. - C. 195-203.
  24. Корж Т. В., Супрун-Крестова О. Ю., Кирилюк В. В. Вплив параметрів водотеплового оброблення насіння льону на перехід сухих речовин у воду. - C. 204-212.
  25. Романова З. М., Лойко С. М., Романов М. С. Удосконалення технології пива завдяки використанню пряно-ароматичної рослинної сировини. - C. 213-222.
  26. Шеманська Є. І., Мачин Н. В. Технологічні режими пресування олійних культур родини хрестоцвітих. - C. 223-230.
  27. Жук В. О., Шевченко І. І. Переваги використання білково-жирових емульсій у технології реструктурованих шинкових виробів. - C. 231-237.
  28. Дорохович В. В. Борошняні кондитерські вироби для хворих на цукровий діабет із застосуванням продуктів переробки моркви. - C. 238-244.
  29. Фоменко В. В., Кроніковський О. І. Наноматеріали: перспективи використання та ризики для біосфери. - C. 245-257.
  30. До відома авторів.
2020
Т. 26
№ 1
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського