Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2015/2(10)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Eastern-European journal of enterprise technologies
.- Харків
Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj

  1. Титул, содержание.
  2. Технологии и оборудование пищевых производств

  3. Кіптела Л. В., Загорулько О. Є., Загорулько А. М. Вдосконалення обладнання для виробництва плодоягідних напівфабрикатів. - C. 4-8.
  4. Агунова Л. В. Анализ производства мясных продуктов функционального назначения для коррекции йододефицитных состояний. - C. 9-14.
  5. Иукуридзе Э. Ж. Результаты исследований потенциометрических и оптических характеристик вин шабского терруара. - C. 15-19.
  6. Никитчина Т. И., Маноли Т. А., Барышева Я. О. Разработка стабилизирующих систем соусов в технологии рыбных продуктов. - C. 19-24.
  7. Устенко І. А. Застосування SWOT-аналізу при розробці та просуванні збагачених напоїв. - C. 25-31.
  8. Маркович І. І. Вплив пряно-ароматичної сировини на якість тваринних жирів. - C. 31-35.
  9. Дейниченко Г. В., Юдічева О. П. Дослідження можливостей використання біофортифікованих овочів як джерела каротиноїдів. - C. 36-40.
  10. Ткаченко О. Б., Тринкаль О. В. Особенности ароматов белых вин из автохтонных сортов винограда западной Европы и Украины. - C. 40-45.
  11. Нєміріч О. В., Тарасенко Т. А., Петруша О. О., Вашека О. М., Гавриш А. В., Заєць В. В. Вплив овочевих порошків на властивості млинчикового тіста і напівфабрик. - C. 45-49.
  12. Мостова Л. М., Клусович Т. В. Управління якістю та безпечністю при виробництві кисломолочного сиру оздоровчого призначення. - C. 50-57.
  13. Паска М. З., Жук О. І. Використання інноваційного обладнання Fryma Koruma MaxxD, у виробництві майонезу. - C. 58-64.
  14. Abstract and References. - C. 65-72.
2015
№ 2(10) (74)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського