Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж68821/2014/45(2)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]
: наук. журн..- Одеса
Naukovi pratsi

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Теоретичні і експериментальні дослідження гідродинамічних, теплових і масообмінних процесів

  4. Бурдо О. Г. Инициирование механодиффузионного эффекта при экстрагировании в электромагнитном поле. - C. 4-10.
  5. Рудобашта С. П., Кошелева М. К. Исследование кинетических закономерностей процесса сушки промежуточного продукта получения катализатора ГИАП. - C. 10-15.
  6. Ткаченко С. Й., Румянцева Т. Ю., Пішеніна Н. В. Оціночний метод визначення коеффіцієнтів тепловіддачі в обладнанні технологічних систем. - C. 16-20.
  7. Петрова Ж. О., Снєжкін Ю. Ф., Гетманюк К. М. Дослідження процесів адсорбції антиоксидантних функціональних рослинних порошків. - C. 21-25.
  8. Гивлюд А. М., Сабадаш В. В., Гумницький Я. М. Статика і кінетика адсорбції оксіпропіонової кислоти природним цеолітом. - C. 25-29.
  9. Гриднева Т. В., Ляшенко А. А., Сорока П. И., Рябик П. В. Исследование физико-химических свойств диоксида кремния, полученного из отходов рисового производства. - C. 30-33.
  10. Тертишна О. В. Визначення стійкості нафтових дисперсних систем. - C. 34-38.
  11. Поперечний А. М., Корнійчук В. Г., Жданов І. В., Миронова Н. О. Експериментальне дослідження процесу подрібнення плодових кісточок. - C. 38-41.
  12. Поперечный А. Н., Корнейчук В. Г., Курьянов К. В. Гидродинамика псевдоожиженого слоя растительного сырья. - C. 41-46.
  13. Малежик І. Ф., Дубковецький І. В., Бурлака Т. В., Стрельченко Л. В. Дослідження кінетики комбінованого методу сушіння грибів гливи. - C. 46-50.
  14. Малежик І. Ф., Бессараб О. С., Бандуренко Г. М., Левківська Т. М. Дослідження процесу НВЧ-сушіння морквяних вичавок при одержанні каротиновмісного збагачувача. - C. 51-55.
  15. Дубковецький І. В., Малежик І. Ф., Пасічний В. М., Тимошенко І. В. Дослідження процесу сушіння суміші з буряковим барвником як наповнювача для м’ясомістких виробів. - C. 56-60.
  16. Дубковецький І. В., Малежик І. Ф., Шевчук О. О. Дослідження кінетики процесу сушіння груш комбінованим енергопідведенням. - C. 60-64.
  17. Киричук І. І., Мирончук В. Г., Змієвський Ю. Г. Визначення коефіцієнту масопереносу та транспортних параметрів мембран. - C. 65-71.
  18. Марчевський В. М., Воронін Л. Г., Смірнова В. А. Кінетика біогазового процесу утилізації паперової упаковки. - C. 71-76.
  19. Ободович А. Н., Лымарь А. Ю. Исследование влияния механизмов дискретно-импульсного вводa энергии (ДИВЭ) на диспергирование крахмалсодержащих сред в роторно-пульсационном аппарате. - C. 76-80.
  20. Бурдо О. Г., Тришин Ф. А., Трач А. Р. Процессы кристаллизации воды в ультразвуковом поле. - C. 80-86.
  21. Погорілий Т. М. Визначення змін температур в комірках розчину сахарози при їх одночасному контакту з паровою бульбашкою зі змінними коєфіцієнтами теплофізичних характеристик при масовій кристалізації цукру. - C. 87-89.
  22. Новохат О. А., Татарчук О. О. Дослідження роботи електричного інфрачервоного випромінювача для сушіння санітарно-гігієнічного паперу. - C. 90-93.
  23. Грабов Л. Н., Чалаев Д. М., Переяславцева Е. А., Сильнягина Н. Б. Разработка конкурентноспособных трубчатых теплообменных аппаратов. - C. 93-97.
  24. Зав'ялов В. Л., Мисюра Т. Г., Бодров В. С., Запорожець Ю. В., Попова Н. В., Лобок О. П., Костюк В. С. Дослідження просторово-часових характеристик віброекстрагування з метою масштабування віброекстракційної апаратури. - C. 98-103.
  25. Безбах И. В., Воскресенская Е. В. Исследование процесса сушки пшеницы в аппарате с вращающимся термосифоном. - C. 104-108.
  26. Поперечний А. М., Корнійчук В. Г., Курянов К. В., Гордійчук Д. А. Гідродинаміка і кінетика конвективного сушіння барбарису. - C. 109-112.
  27. Іваницький Г. К., Шурчкова Ю. О., Ганзенко В. В., Гоженко Л. П., Янюк Т. І., Янюк Т. О., Бондар О. Ю. Дослідження впливу кавітаційного механізму при пульсаційному екстрагуванні рослинної сировини. - C. 112-115.
  28. Моделювання комбінованих процесів переносу. Оптимізація обладнання і систем

  29. Снежкин Ю. Ф., Сороковая Н. Н., Шапарь Р. А. Энергоресурсосберегающий способ сушки термолабильных материалов в ленточной сушильной установке непрерывного действия. - C. 117-124.
  30. Паламарчук І. П., Зозуляк О. В., Липовий І. Г. Розробка математичної моделі процесу вібровідцентрового сушіння кератиномісткої сировини. - C. 124-128.
  31. Берник І. М. Аналіз параметрів впливу на формування моделі акустичної обробки рідинних харчових середовищ. - C. 129-133.
  32. Волков В. Э. Неустойчивость течения жидкости и оценка масштаба турбулентности. - C. 133-136.
  33. Любека А. М., Корнієнко Я. М. Обгрунтування фізичної моделі гідродинаміки в апараті із щілинним газорозподільним пристроєм. - C. 137-139.
  34. Корнієнко Я. М., Сачок Р. В. Моделювання безперервного процесу утворення мінерально-гумінових добрив. - C. 139-143.
  35. Удодов С. О., Мерзляк Д. В., Марцинкевич Л. В. Моделювання процесів нагрівання та кіп’ятіння пивного сусла в трубках внутрішнього кіп’ятильника. - C. 144-149.
  36. Марчевський В. М., Воронін Л. Г., Мельник О. П., Биковець Д. П., Василенко М. М. Кінетика високотемпературного пресування картонного полотна. - C. 149-153.
  37. Герега А. Н. Моделирование перколяционных систем в специализированном программном комплексе "ОДНО". - C. 153-158.
  38. Терзиев С. Г., Макиевская Т. Л. Применение теории подобия в задачах экстрагирования в микроволновом поле. - C. 158-162.
  39. Дмитренко Н. В., Іванов С. О., Декуша Л. В., Снєжкін Ю. Ф. Дослідження впливу попередньої гігротермічної обробки на теплові характеристики та ефективність процесу сушіння паренхімних тканин картоплі. - C. 162-166.
  40. Степанюк А. Р., Борисенко Є. Ю. Обгрунтування методів створення мінерально-органічних речовин на базі лугів гуматів соняшникового попелу. - C. 166-169.
  41. Степанюк А. Р., Борисенко Є. Ю. Моделювання створення мінерально-органічних речовин на базі лугів гуматів соняшникового попелу. - C. 169-171.
  42. Шутюк В. В., Василенко С. М., Бессараб О. С. Визначення впливу основних параметрів перегрітої пари на процес сушіння харчових продуктів. - C. 172-177.
  43. Капетула С. М. Дослідження процесу сушіння насіння льону. - C. 178-180.
  44. Ресурсоефективні та енергоефективні технології

  45. Шапар Р. О., Снєжкін Ю. Ф., Гусарова О. В. Iнноваційна технологія виробництва фруктово-овочевих чипсів. - C. 182-185.
  46. Ощипок І. М. Енергозбереження у теплових мережах готельно-ресторанних комплексів за рахунок зміни параметрів теплоносія. - C. 185-190.
  47. Бурдо О. Г., Безбах І. В., Зиков О. В. Підвищення енергоефективності рекуперативної зерносушарки. - C. 190-195.
  48. Терзиев С. Г. Повышение ресурсоэнергоэффективности технологии растворимого кофе. - C. 195-199.
  49. Ялпачик В. Ф., Кравець О. В., Верхоланцева В. О. Економічна оцінка ефективності використання способу охолодження зерна. - C. 199-202.
  50. Бурдо А. К., Демченко М. В. Розробка технології екстракту із чорноплідної горобини з використанням НВЧ-випромінювання. - C. 203-208.
  51. Грабов Л. М., Шматок О. І. Шляхи зниження енерговитрат в технології біоенергоконверсії рослинних олій. - C. 208-211.
  52. Бурдо О. Г., Ружицкая Н. В., Макаренко Т. А., Малашевич С. А. Исследование вакуум-выпарных аппаратов нового типа. - C. 212-214.
  53. Смирнов Г. Ф., Зыков А. В. Анализ процесса сушки недеформируемого, нагреваемого материала на основе представлений о существовании физических механизмов ее "торможения". - C. 214-221.
  54. Бурдо О. Г., Терзиев С. Г., Ружицкая Н. В., Харенко Д. А. Неэнергоемкие пищевые добавки, натуральные красители и ароматизаторы. - C. 221-224.
  55. Терзиев С. Г., Борщ А. А. Энергетический аудит пищеконцентратного производства. - C. 224-228.
2014
Вип. 45(2)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського