Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69948:Техн.н./2015/1(2)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету.- Вінниця. Серія, Технічні науки- Титул.
- Зміст.
- Доктору технічних наук, професору, академіку Української академії наук Анісімову Віктору Федоровичу ювілейних 80 років. - C. 6-7.
Технічний сервіс мобільної сільськогосподарської техніки
- Анисимов В. Ф., Музычук В.И., Паламарчук И. П., Ковалева И. М. Влияние технического состояния прецизионных пар на эффективны показатели дизеля. - C. 8-15.
- Борисюк Д. В., Яцковський В. І. Методи та засоби діагностування тракторів. - C. 16-20.
- Калінін Є. І. Експлуатаційно-технологічне та динамічне моделювання самохідної збиральної машини. - C. 21-25.
- Савуляк В. І., Дусанюк Ж. П., Шиліна О. П., Краковська О. О. Порівняльний аналіз собівартості виготовлення та відновлення деталей типу "ВАЛ". - C. 26-30.
Процеси та обладнання переробних і харчових виробництв
- Боднарчук О. В. Конструювання жирової основи спреду. - C. 31-36.
- Болгова Н. В. Казеїната натрію в складі емульсованих м'ясних продуктів. - C. 37-41.
- Вербицький С. Б., Пацера Н. М., Черняк О. В., Бєла Н. І. Порівняння результатів органолептичного та приладного оцінювання структури кондитерських виробів. - C. 42-46.
- Власенко В. В., Крижак С. В. Дослідження впливу стартових культур на швидкість утворення молочної кислоти на етапі осадки сирокопчених ковбас. - C. 47-50.
- Друкований М. Ф., Дишкант Л. В., Ольшевський А. І., Дорошкевич Н. Ф. Розчинення гірничних порід для підвищення якості біологічних добрив. - C. 51-54.
- Дубковецький І. В., Страшинський І. М., Стрельченко Л. В., Коломієць Р. А. Дослідження впливу конвективно-інфрачервоного сушіння на зміну характеристик білкових препаратів тваринного і рослинного походження. - C. 55-61.
- Коваль О. А. Сир плавлений безфосфатний. - C. 62-68.
- Корнієнко В. В., Мельник Л. М., Таран В. М. Розроблення ефективного обладнання для зневоднення бражного дистиляту. - C. 69-73.
- Куцевол О. М. Метод визначення вологості капілярно-пористих матеріалів із незначними діелектричними втратами та пористістю. - C. 74-80.
- Малежик І. Ф., Бандуренко Г. М., Дубковецький І. В., Писарєв М. Г. Нові технології виробництва напівфабрикатів з картоплі. - C. 81-88.
- Мінорова А. В., Романчук І. О., Крушельницька Н. Л., Мацько Л. М. Дослідження мікроструктури та поверхнево-активних властивостей сухих концентратів сироваткових білків, отриманих методом ультрафільтрації. - C. 89-93.
- Моісеєва Л. О., Романчук І. О., Рудакова Т. В. Підвищення біологічної цінності кисломолочних продуктів для харчування дітей. - C. 94-98.
- Науменко О. В. Дослідження вірусоцидної активності дезінфікуючих засобів. - C. 99-103.
- Пазюк О. Д., Пазюк В. М., Янович В. П., Вишнєвський В. М. Дослідження роботи вібраційної барабанної сушарки. - C. 104-108.
- Поліщук Г. Є., Семко Т. В. Дослідження водної фази сумішей та морозива з натуральними структуруючими компонентами. - C. 109-116.
- Пономарчук В. Є., Мормітко В. Г. Реалії втілення та розвитку стратегії переробки олійних культур промисловою групою "ВІОЙЛ". - C. 117-125.
- Прасолов Є. Я., Слинько В. Г., Галич О. А., Березницький В.І. Вдосконалення технології приготування м’ясного фаршу для виробництва варених ковбас. - C. 126-132.
- Самойчук К. О., Івженко А. О. Методика розрахунку пульсаційного гомогенізатора з вібруючим ротором. - C. 133-138.
- Удодов С. О., Мерзляк Д. В., Марцинкевич Л. В. Дослідження впливу форми днища сусловарильного апарату на його конструктивні параметри. - C. 139-143.
- Чурсінов Ю. О., Ковальова О. С., Філіпенко Д. В., Петровенко В. В. Технологічні особливості сушіння житнього ферментативного солоду. - C. 144-152.
- Шугай М. О. Пошук і характеристика молочнокислих бактерій, перспективних для виробництва сиру. - C. 153-158.
- Ялпачик Ф. Ю., Верхоланцева В. О. Методика експериментальних досліджень у процесі охолодження пшениці. - C. 159-163.
- Янович В. П., Купчук І. М., Полєвода Ю. А. Розробка методики масштабного переходу "Фізична модель – натуральний зразок” при проектуванні вібророторної дробарки спиртової промисловості. - C. 164-167.
- Янчик М. В., Нєміріч О. В. Теоретичні аспекти збагачення помадних мас нетрадиційною рослинною сировиною. - C. 168-173.
| 2015 | | Вип. 1(2) (89)
|
|
|
|