Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69948:Техн.н./2015/1(2)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету
.- Вінниця. Серія, Технічні науки

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Доктору технічних наук, професору, академіку Української академії наук Анісімову Віктору Федоровичу ювілейних 80 років. - C. 6-7.
  4. Технічний сервіс мобільної сільськогосподарської техніки

  5. Анисимов В. Ф., Музычук В.И., Паламарчук И. П., Ковалева И. М. Влияние технического состояния прецизионных пар на эффективны показатели дизеля. - C. 8-15.
  6. Борисюк Д. В., Яцковський В. І. Методи та засоби діагностування тракторів. - C. 16-20.
  7. Калінін Є. І. Експлуатаційно-технологічне та динамічне моделювання самохідної збиральної машини. - C. 21-25.
  8. Савуляк В. І., Дусанюк Ж. П., Шиліна О. П., Краковська О. О. Порівняльний аналіз собівартості виготовлення та відновлення деталей типу "ВАЛ". - C. 26-30.
  9. Процеси та обладнання переробних і харчових виробництв

  10. Боднарчук О. В. Конструювання жирової основи спреду. - C. 31-36.
  11. Болгова Н. В. Казеїната натрію в складі емульсованих м'ясних продуктів. - C. 37-41.
  12. Вербицький С. Б., Пацера Н. М., Черняк О. В., Бєла Н. І. Порівняння результатів органолептичного та приладного оцінювання структури кондитерських виробів. - C. 42-46.
  13. Власенко В. В., Крижак С. В. Дослідження впливу стартових культур на швидкість утворення молочної кислоти на етапі осадки сирокопчених ковбас. - C. 47-50.
  14. Друкований М. Ф., Дишкант Л. В., Ольшевський А. І., Дорошкевич Н. Ф. Розчинення гірничних порід для підвищення якості біологічних добрив. - C. 51-54.
  15. Дубковецький І. В., Страшинський І. М., Стрельченко Л. В., Коломієць Р. А. Дослідження впливу конвективно-інфрачервоного сушіння на зміну характеристик білкових препаратів тваринного і рослинного походження. - C. 55-61.
  16. Коваль О. А. Сир плавлений безфосфатний. - C. 62-68.
  17. Корнієнко В. В., Мельник Л. М., Таран В. М. Розроблення ефективного обладнання для зневоднення бражного дистиляту. - C. 69-73.
  18. Куцевол О. М. Метод визначення вологості капілярно-пористих матеріалів із незначними діелектричними втратами та пористістю. - C. 74-80.
  19. Малежик І. Ф., Бандуренко Г. М., Дубковецький І. В., Писарєв М. Г. Нові технології виробництва напівфабрикатів з картоплі. - C. 81-88.
  20. Мінорова А. В., Романчук І. О., Крушельницька Н. Л., Мацько Л. М. Дослідження мікроструктури та поверхнево-активних властивостей сухих концентратів сироваткових білків, отриманих методом ультрафільтрації. - C. 89-93.
  21. Моісеєва Л. О., Романчук І. О., Рудакова Т. В. Підвищення біологічної цінності кисломолочних продуктів для харчування дітей. - C. 94-98.
  22. Науменко О. В. Дослідження вірусоцидної активності дезінфікуючих засобів. - C. 99-103.
  23. Пазюк О. Д., Пазюк В. М., Янович В. П., Вишнєвський В. М. Дослідження роботи вібраційної барабанної сушарки. - C. 104-108.
  24. Поліщук Г. Є., Семко Т. В. Дослідження водної фази сумішей та морозива з натуральними структуруючими компонентами. - C. 109-116.
  25. Пономарчук В. Є., Мормітко В. Г. Реалії втілення та розвитку стратегії переробки олійних культур промисловою групою "ВІОЙЛ". - C. 117-125.
  26. Прасолов Є. Я., Слинько В. Г., Галич О. А., Березницький В.І. Вдосконалення технології приготування м’ясного фаршу для виробництва варених ковбас. - C. 126-132.
  27. Самойчук К. О., Івженко А. О. Методика розрахунку пульсаційного гомогенізатора з вібруючим ротором. - C. 133-138.
  28. Удодов С. О., Мерзляк Д. В., Марцинкевич Л. В. Дослідження впливу форми днища сусловарильного апарату на його конструктивні параметри. - C. 139-143.
  29. Чурсінов Ю. О., Ковальова О. С., Філіпенко Д. В., Петровенко В. В. Технологічні особливості сушіння житнього ферментативного солоду. - C. 144-152.
  30. Шугай М. О. Пошук і характеристика молочнокислих бактерій, перспективних для виробництва сиру. - C. 153-158.
  31. Ялпачик Ф. Ю., Верхоланцева В. О. Методика експериментальних досліджень у процесі охолодження пшениці. - C. 159-163.
  32. Янович В. П., Купчук І. М., Полєвода Ю. А. Розробка методики масштабного переходу "Фізична модель – натуральний зразок” при проектуванні вібророторної дробарки спиртової промисловості. - C. 164-167.
  33. Янчик М. В., Нєміріч О. В. Теоретичні аспекти збагачення помадних мас нетрадиційною рослинною сировиною. - C. 168-173.
2015
Вип. 1(2) (89)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського