Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж70535/2012/14/2(3)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
: наук. журн..- Львів

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Екологія, гігієна тварин, ветеринарна санітарія, ветеринарно-санітарна і радіологічна експертиза

  4. Бінкевич В. Я., Гутий Б. В., Микитин Л. Є., Новотні Ф., Лешо Б. Біохімічні функції хелатних з’єднань мікроелементів у організмі тварин. - C. 3-7.
  5. Бобрицька О. М. Визначення функціональної активності щитоподібної залози собак біорезонансним методом. - C. 8-12.
  6. Богатко Н. М., Семанюк В. І., Салата В. З., Константінов П. Д., Сахнюк Н. І.., Богатко Л. М. Вплив санітарно-гігієнічного стану об’єктів м’ясопереробного підприємства на показники безпечності виробленої яловичини та свинини. - C. 13-20.
  7. Богатко Н. М., Салата В. З., Семанюк В. І., Богатко Л. М., Щуревич Г. П. Безпечність та якість молока, молочних продуктів – основний напрямок розвитку молокопереробної промисловості України. - C. 21-26.
  8. Бомба М. Я., Шах А. Є., Івашків Л. Я., Шах Л. В., Семанюк В. І. Генетично модифікована продукція та небезпека її використання на ринку продуктів України. - C. 27-32.
  9. Буцяк А. А. Використання біогумусу для підвищення родючості грунту і одержання екологічнобезпечної продукції. - C. 33-36.
  10. Буцяк В. І., Власенко І. В. Можливості використання потенціалу (ГМО) та продовольча безпека України. - C. 37-41.
  11. Гнатів П. С., Хірівський П. Р., Бучко А. М. Токсикологічна безпека довкілля – актуальне питання сьогодення. - C. 42-46.
  12. Голод В. П., Павлів О. В. Потенціал енергозбереження в Україні. - C. 47-51.
  13. Грицина М. Р. Особливості процесу плодоношення особин Verbascum densiflorum Bertol. різного рівня життєвості. - C. 52-57.
  14. Гунчак В. М., Журавльов О. Ю. Вплив плодів розторопші плямистої на імунну систему собак при вторинних імунодефіцитах. - C. 58-61.
  15. Дідович А. П. Перспективи виробництва екологічно чистої продукції в Україні. - C. 62-65.
  16. Касянчук В. В., Бергілевич О. М., Остапенко А. І., Гетя А. А., Пахолюк В. С. Оцінка життєвого циклу та визначення екологічних критеріїв виробництва молока на фермах. - C. 66-70.
  17. Кос’янчук Н. І. Контроль і нагляд за якістю та безпечністю продуктів харчування. - C. 71-74.
  18. Кравченко О. І., Козловська М. В., Гетя А. А., Пахолюк В. С. Методичні підходи при запровадженні в Україні процесу екологічного маркування продукції. - C. 75-82.
  19. Кремпа Н. Ю., Демчук М. В. Мікроклімат та ефективність роботи системи вентиляції в реконструйованому приміщенні для свиней у перехідний та зимовий періоди. - C. 83-87.
  20. Крижанівський Я. Й., Кухтин М. Д., Перкій Ю. Б., Кривохижа Є. М., Моткалюк Н. Ф. Загальні вимоги до засобів, які використовують для санітарної обробки доїльного устаткування та молочного інвентарю. - C. 88-91.
  21. Куциняк І. В. Особливості мінерального складу м'яса благородного оленя і великої рогатої худоби. - C. 92-96.
  22. Лесик М. В., Федорук Р. С., Цісарик О. Й. Вміст важких металів і радіонуклідів у молоці та молочних продуктах, виготовлених у Західному та Південному регіонах України. - C. 97-100.
  23. Логачова Л. О., Тарасова Т. О, Шаболтас А. В., Калініченко Н. М. Гігієнічна оцінка якості води та відновленого молока за вмістом нітратів. - C. 101-106.
  24. Мазур Т. В., Сорокіна Н. Г. Порівняльна ефективність деяких засобів хімічної дератизації в умовах промислових підприємств. - C. 107-109.
  25. Максішко Л. М. Одержання мінерального добрива при очистці біогазу. - C. 110-115.
  26. Мальований М. С., Тимчук І. С. Негативний вплив мінеральних добрив на агроекосистему та його мінімізація методом капсулювання добрив. - C. 116-123.
  27. Назар Б. І. Особливості підготовки проби при виявленні генетично модифікованих організмів і продуктів з їх умістом. - C. 124-127.
  28. Орлюк Т. М., Орлюк М. І. Про можливий зв'язок між захворюваністю великої рогатої худоби на лейкоз і природним магнітним полем землі. - C. 128-132.
  29. Осередчук Р. С., Параняк Р. П., Войтович Н. В. Сучасний стан розвитку ринку генетично модифікованої продукції. - C. 133-140.
  30. Пилипець А. З., Сачко Р. Г., Лесик Я. В., Грабовська О. С., Денис Г. Г., Венгрин А. В. Вміст важких металів у біологічній системі довкілля–корми–тварина. - C. 141-144.
  31. Стегней Ж. Г., Півень Є. І. Аерозолі та їх вплив на атмосферу. - C. 145-148.
  32. Сухорська О. П., Параняк Р. П., Козловський М. П. Екологічна оцінка споживання рибопродуктів. - C. 149-153.
  33. Тюпіна Н. В., Високос М. П. Порівнювальна оцінка морфобіохімічного статусу корів голштинської породи за різних технологій виробництва продукції та способів утримання в еколого-господарських умовах степової зони України. - C. 154-160.
  34. Черевко М. В. Екологічні прогнози віддалених наслідків вирощування GМ-рослин. - C. 161-164.
  35. Чорний М. В., Пасічник А. А. Резистентність та енергія росту молодняку великої рогатої худоби, вирощеного в ранній постнатальний період різними методами. - C. 165-169.
  36. Щербакова Н. С. Післязабійне дозрівання м′яса при паразитоценозі ешерихіозу зеймеріозом та після застосування препарату бісептим. - C. 170-175.
  37. Янович Д. О., Параняк Р. П., Колішицький З. В. Еколого-економічні аспекти вирощування органічної сільськогосподарської продукції на прикладі тзов "Агро-Радехів" Радехівського району Львівської області. - C. 176-182.
  38. Технологічне забезпечення виробництва, переробка продуктів тваринництва та їх зберігання

  39. Білонога Ю. Л., Ціж Б. Р., Варивода Ю. Ю., Білонога Д. М., Корнієнко О. Я. Кінетика процесу фільтрування з урахуванням сил поверхневого натягу рідини. - C. 183-188.
  40. Боднарчук О. В. Дослідження антагоністичної активності заквасок для кисловершкового масла. - C. 189-194.
  41. Власенко В. В., Власенко І. Г., Крижак Л. М., Новгородська Н. В., Фаріонік Т. В., Шаваран В. М., Штенська О. Б. Нові підходи до удосконалення оцінки якості та безпеки молока з використанням бактеріологічних комп’ютерних технологій. - C. 195-199.
  42. Власенко В. В., Власенко І. Г., Новгородська Н. В. Характеристика сухого молока, виробленого на сушарках із застосуванням флюїдного дна. - C. 200-204.
  43. Гачак Ю. Р., Ваврисевич Я. С. Виготовлення міні-сиру з рослинною біодобавкою. - C. 205-209.
  44. Глушак А., Штонда О. А. Актуальність використання альгінатів у м´ясних продуктах. - C. 210-213.
  45. Динько О. П., Штонда О. А. Дослідження властивостей борошна з насіння гарбуза для варених ковбасних виробів. - C. 214-217.
  46. Жукова Я., Малова В., Король Ц., Козлова Л., Федін Ф. Вплив культур білої плісені на накопичення летких ароматичних сполук у сирах. - C. 218-226.
  47. Кравченко С. О., Авдєєва Л. Ю. Фосфоліпіди у складі функціональних харчових продуктів. - C. 227-230.
  48. Куциняк І. В. Хімічний склад та фізико-хімічні показників якості жиру-сирцю кабана та свині. - C. 231-234.
  49. Ліщак І. В., Бінкевич Т. В. Дослідження надійності грозозахисту підстанцій. - C. 235-244.
  50. Микитчук І. І., Авдєєва Л. Ю. Використання рослинної сировини при виготовленні м’ясних паштетів. - C. 245-248.
  51. Мороз В. Ф., Штонда О. А. Використання ензимів при виробництві м'ясних виробів. - C. 249-253.
  52. Непомняща Н. О., Штонда О. А. Використання екстрактів спецій та прянощів у технології субпродуктових ковбасних виробів. - C. 254-257.
  53. Озарків І. М., Озарків О. І., Козар В. С., Данчук М. І. Аналіз сучасних геліосистем для гарячого водопостачання та сушіння вологих матеріалів. - C. 258-261.
  54. Ощипок І. М., Кринська Н. В., Наконечний В. В. Рослинні білкові препарати для приготування ковбасних виробів. - C. 262-267.
  55. Сліпченко А. О., Штонда О. А. Застосування гідроколоїдів у харчових системах. - C. 268-271.
  56. Сонько Н. М., Штонда О. А., Сухенко Ю. Г. Молочний (сироватковий) білок у м'ясних продуктах. - C. 272-275.
  57. Федишин Я. І., Гембара Т. В., Федишин Т. Я. Дискретне математичне моделювання теплофізичного процесу стерилізації із застосуванням модифікованих біофізичних характеристик термостійкості та летальності. - C. 276-280.
  58. Цісарик О. Й., Сливка І. М. Підбір мікробіальних культур для виробництва розсільного сиру бринза. - C. 281-286.
  59. Шаповал Є. М., Штонда О. А. Білковий напівфабрикат для виробництва напівкопчених ковбас. - C. 287-290.
  60. Яблонська О. В., Лебська Т. К., Козлова С. Л. Мікробіологічні показники якості фаршевих швидкозаморожених напівфабрикатів на основі прісноводних та морських гідро біонтів. - C. 291-296.
  61. Lischak I., Bimkevych T. Research and development for more energy efficiency. - C. 297-302.
2012
Т. 14
№ 2(3) (52)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського