Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж70535/2013/15/1(3)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького : наук. журн..- Львів- Титул.
- Зміст.
Технологічне забезпечення виробництва, переробка продуктів тваринництва та їх зберігання
- Білик О. Я. Фракційний склад білків овечої та коров’ячої сироватки та альбумінового сиру урда. - C. 3-6.
- Білонога Ю. Л. Оптимізація параметрів псевдозрідженого шару в системі тверде тіло – газ (тт-г). - C. 7-11.
- Бінкевич В. Я., Гачак Ю. Р., Білик О. Я., Микитин Л. Є., Бойчук Р. Р. Нові технологічні аспекти виготовлення овечої бринзи в умовах високогір’я Українських Карпат. - C. 12-17.
- Боднарчук О. В. Закономірності розвитку бактеріальних заквашувальних композицій під час біологічного дозрівання вершків для виготовлення кисловершкового масла. - C. 18-24.
- Вербицький С. Б. Технологічні параметри тонкого подрібнення м’ясної сировини на емульситаторі та їх вплив на питомі енерговитрати процесу і якість оброблених фаршів. - C. 25-32.
- Власенко І. Г. Вивчення режимів подвійної теплової обробки молока що забезпечує необхідний рівень його бактеріальної безпеки. - C. 33-38.
- Власенко І. Г. Використанням комп'ютерних технологій для визначення біобезпечності харчової сировини тваринного походження. - C. 39-43.
- Власенко І. Г. Можливості використання лактококів з високою протеолітичною властивістю у птахїівництві та харчової промисловості. - C. 44-48.
- Власенко І. Г. Нові системи управління якістю продукції, що запроваджує сучасна світова харчова промисловість. - C. 49-52.
- Власенко І. Г. Розширення асортименту кисломолочної продукції лікувально-профілактичного призначення. - C. 53-57.
- Галух Б. І. Технологічні режими соління бринзи і їх вплив на якісні показники готового продукту. - C. 58-63.
- Жукова Я. Ф., Король Ц. О., Малова В.В, Захандревич О.А. Аналізування аромату м’яких сирів з білою плісенню із застосуванням системи "електронний ніс”. - C. 64-70.
- Крижова Ю. П., Кишенько І. І., Венглюк О., Горобець Ю. Багатофункціональні комплексні суміші в складі розсолів для запечених шинок. - C. 71-74.
- Куциняк І. В. Хімічний склад та фізико-хімічні показники якості підшкірного жиру-сирцю, отриманого від косулі та дрібної рогатої худоби. - C. 75-80.
- Ліщак І. В., Бінкевич Т. В. Доцільність діагностики ОПН в процесі експлуатації. - C. 81-89.
- Мартич В. В., Поліщук Г. Є., Гончарук О. В. Дослідження окремих реологічних характеристик сумішей для морозива молочного із зародками пшениці. - C. 90-95.
- Мацько Л. М., Поліщук Г. Є., Гончарук О. В. Вплив гомогенізації та вакуумування на структуруючі властивості яблучного пюре у складі морозива. - C. 96-102.
- Мусій Л. Я., Цісарик О. Й., Чоп Р. В. Вплив складу заквашувальної композиції на мікробіологічні показники кисловершкового масла при зберіганні. - C. 103-109.
- Науменко О. В. Дослідження ролі екзополісахаридної капсули в захисті клітин streptococcus thermophilus від фагового ураження. - C. 110-116.
- Орлюк Ю. Т., Калмикова Г. Ф. Вплив умов ферментації сирної маси під час виробництва термокислотних сирів на якість готового продукту. - C. 117-124.
- Пасічний В. М., Ястреба Ю. А. Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва м'ясних та м'ясомістких продуктів. - C. 125-129.
- Пасічний В. М., Мороз О. О. Оптимізація рецептурного складу м'ясних та м'ясомістких напівкопчених ковбас з м'ясом птиці. - C. 130-133.
- Паска М. З., Маркович І. І. Дослідження фізико-хімічних показників напівкопчених ковбас вироблених при викорстанні сочевиці. - C. 134-138.
- Свідрак І. Г., Галкіна Н. С. Використання електронних засобів для підготовки фахівців технічних спеціальностей. - C. 139-142.
- Сподинюк Н. А. Визначення техніко-економічних показників опалювальних систем в приміщеннях пташників. - C. 143-148.
- Степанищев М. І. Визначення зміни активної кислотності та реологічних показників сиру Печерський упродовж визрівання. - C. 149-153.
- Степанищев М. І. Визначення раціональних параметрів виробництва сиру з двома видами плісені. - C. 154-168.
- Топчій О. А., Кишенько І. І., Котляр Є. О. Використання рослинних олій у рецептурах м'ясних паштетів. - C. 169-173.
- Усатенко Н. Ф., Охріменко Ю. І. Визначальні характеристики вирізок з м’яса курчат-бройлерів за нативним станом. - C. 174-178.
- Усатенко Н. Ф., Крижська Т. А., Охріменко Ю. І., Клищова Т. Ю. Розвиток теоретичних основ та практичного використання показника "активність води" в технології делікатесних продуктів. - C. 179-185.
- Усатенко Н. Ф., Змієвська Т. М., Бондар С. В. Спосіб приготування структуроуворюючої композиції. - C. 186-189.
- Федишин Я. І., Гембара Т. В., Федишин Т. Я. Оптимальне управління теплофізичним процесом стерилізації за мінімізацією прямих питомих теплових витрат із забезпеченням харчової цінності. - C. 190-196.
- Ціж Б., Аксіментьєва О., Чохань М., Горбенко Ю., Балук В., Філіпсонов Р., Євчук О. Вплив газових середовищ на структуру сенсорних плівок на основі спряжених поліаміноаренів. - C. 197-202.
- Щебентовська О. М. Морфологічні особливості поверхні м’язів за низьких температурних режимів зберігання. - C. 203-206.
Гуманітарна освіта в системі вищої школи
- Бежук О. М. Жінки-просвітительки у таборі українських біженців та виселенців м. Гмінд (1916-1918) рр.. - C. 207-212.
- Галкіна Н. С., Свідрак І. Г. Застосування інтерактивних методів навчання у підготовці спеціалістів та магістрів у вищій школі. - C. 213-217.
- Галух Б. І., Драч М.П., Чепига М. П., Драчук А. О. Проблеми і перспективи працевлаштування молоді відповідно до нової редакції закону "Про зайнятість населення". - C. 218-222.
- Дзера М. М., Пасічний Р. Я. Євроатлантична інтеграція України: погляд молоді. - C. 223-226.
- Карбовнік І. В. Lingua latina ad ius. - C. 227-232.
- Крупник Я. Г., Крупник М. Г. Образне пізнання пресвятої тройці. - C. 233-241.
- Присяжнюк В. Я. Організація навчання, самостійної підготовки і контролю знань студентів з анатомії свійських тварин. - C. 242-244.
- Прокопів В. В. Виробництво предметів з кістки та рогу на території України в першій половині 1 тис. н.е.. - C. 245-249.
- Тищенко В. М. Викладач вищої школи: фаховий та психологічний рівні. - C. 250-253.
- Тищенко В. М. Наукові, педагогічні, етичні та естетичні норми навчальної роботи. - C. 254-257.
- Халецький О. В., Халецька О. О. Дієрозвій як історіологічно-духовне виведення або дієбожжя. - C. 258-264.
- Шульський М. Г. Життя і діяльність Станіслава Оріховського-Роксолана. - C. 265-275.
- Юристовський О. І. Еволюція політичної ідеології дисидентського руху в Україні 60-80-рр. ХХ століття. - C. 276-280.
| 2013 | Т. 15 | № 1(3) (55)
|
|
|
|