Координатор проекту: Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського

ІНСТИТУТ ПРОДОВОЛЬЧИХ РЕСУРСІВ

ID: NSOU0000494 адреса матеріалу: http://irbis-nbuv.gov.ua/OSUA/NSOU0000494


Тип установи:  Наукова установа    
ІНСТИТУТ ПРОДОВОЛЬЧИХ РЕСУРСІВ
Відомство: Національна академія аграрних наук України  
Область: Київська область
Місто: Київ
  Інтернет-адреса: http://iprkyiv.com/

 Наукові видання  Завантаження може тривати деякий час!
Наукові періодичні видання:
  1.  Продовольчі ресурси
  2.  Продовольчі ресурси. Серія : Економічні науки
  3.  Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки

Інститут продовольчих ресурсів здійснює наукове забезпечення розвитку харчових галузей, що має на меті створення ефективних технологій та високопродуктивного обладнання для виробництва конкурентоспроможних харчових продуктів високої біологічної цінності на основі фундаментальних досліджень фізико-хімічних властивостей харчової сировини, біохімічних і технологічних процесів її комплексної переробки та пошуку ефективних шляхів раціонального використання.


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського