Координатор проекту: Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

ID: NSOU0000230 адреса матеріалу: http://irbis-nbuv.gov.ua/OSUA/NSOU0000230


Тип установи:  Вищий навчальний заклад    
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
Відомство: Міністерство освіти і науки  
Область: Київська область
Місто: Київ
  Інтернет-адреса: http://www.nuft.edu.ua/

  Вікіпедія


Підрозділи:
 Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій


Бібліотека:

Інституційний репозиторій
 Наукові видання  Завантаження може тривати деякий час!
Наукові періодичні видання:
  1.  Зерно і хліб
  2.  Інтелект XXI
  3.  Наукові праці Національного університету харчових технологій
  4.  Облік і фінанси
  5.  Упаковка
  6.  Харчова промисловість
  7.  Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
  8.  Цукор України
  9.  Ukrainian journal of food science
  10.  Ukrainian food journal

Національний університет харчових технологій – потужний навчально-науковий комплекс, знаний і глибоко шанований не лише в Україні, але й далеко за її межами. Це єдиний в Україні вищий технічний заклад освіти, у якому здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців різних освітньо-кваліфікаційних рівнів – від «молодшого спеціаліста» до «магістра» – для високотехнологічних галузей економіки.

Національний університет харчових технологій — навчально-науковий комплекс технічного профілю, де здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців освітньо-кваліфікаційних рівнів «бакалавр», «спеціаліст» і «магістр» за 215 освітніми програмами для м'ясо-молочної, хлібопекарської, кондитерської, фармацевтичної і мікробіологічної промисловості, інших галузей агропромислового комплексу та харчового машинобудування країни. У комплексі здобувають знання близько 30 тисяч студентів та слухачів денної та заочної форм навчання.

НУХТ — вищий заклад освіти IV рівня акредитації. Навчально-виховний процес, науково-методична та науково-дослідна робота забезпечуються в межах шести факультетів та інститутів: Навчально-науковому інституті харчових технологій, Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І. С. Гулого, Навчально-науковому інституті економіки і управління, факультеті біотехнології та екологічного контролю, факультеті автоматизації і комп'ютерних систем, факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Крім того, до складу комплексу входять 2 інститути післядипломної освіти, 6 філій: у Львові (дві), Смілі, Сумах, Кам'янець-Подільському та Полтаві, а також 11 коледжів, які знаходяться у різних куточках країни.


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського