Координатор проекту: Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського

Бондар Наталія Петрівна
Пошуковий профіль науковця на порталі НБУВ

ID: 0019937 адреса матеріалу: http://irbis-nbuv.gov.ua/ASUA/0019937


Бондар Наталія Петрівна
(кандидат наук)

Дивись також:



Списки документів формуються автоматично
на основі електронних ресурсів НБУВ.
До списків можуть бути включені публікації авторів з подібними іменами або однофамільців

      Праці:

  1. [К] (2006) Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловості
  2. [К] (2006) Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловості

      Наукова періодика:

  1. (2013) Використання полісолодового екстракту "Полісол" при виробництві пісочного печива
  2. (2013) Дослідження впливу вакуумної термообробки на процес відновлення гематиту
  3. (2014) Обґрунтування рівня тарифів на проїзд платною автомобільною дорогою для перевізників харчових продуктів
  4. (2016) Дослідження вишуканої української кухні часів Гетьманської України
  5. (2016) Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів з використанням харчових волокон люпину
  6. (2017) Дослідження структури новітніх десертів
  7. (2017) Стан та перспективи використання продуктів з білого люпину в технології харчових продуктів
  8. (2018) Використання базиліку сушеного у технології булочок для гамбургерів

      Реферативна інформація:

  1. (2004) Перспективи та безпечність використання насіння білого люпину для виробництва харчових продуктів
  2. (2004) Склад і перетравлюваність білкових речовин продуктів перероблення бобових
  3. (2006) Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловості
  4. (2008) Використання продуктів переробки білого харчового люпину в технології хлібобулочних виробів функціонального призначення
  5. (2012) Папір видань Острозької друкарні
  6. (2013) Дослідження впливу вакуумної термообробки на процес відновлення гематиту
  7. (2016) Удосконалення технології м'ясних січених напівфабрикатів з використанням харчових волокон люпину
Подібні імена (у списках можуть бути публікації таких авторів):
  1. Бондар Наталія Василівна (філологічні науки)
  2. Бондар Наталія Дмитрівна (педагогічні науки)
  3. Бондар Наталія Євгенівна (психологічні науки)
  4. Бондар Наталія Іванівна (фізико-математичні науки)
  5. Бондар Наталія Ігорівна (медичні науки)
  6. Бондар Наталія Миколаївна (1969–) (економічні науки)
  7. Бондар Наталія Миколаївна (фармацевтичні науки)
  8. Бондар Наталія Олександрівна (педагогічні науки)
  9. Бондар Наталія Петрівна (1967–) (історичні науки)
  10. Бондар Наталія Петрівна (технічні науки)
  11. Бондар Наталія Юріївна (філологічні науки)
  12. Бондар Наталя Олександрівна (історичні науки)

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського