До 100-річчя Національної академії наук України та Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського




Біографістика  





Краєзнавство  



Джерелознавство  

Історія  


Політологія  

Держава і право  

Пам’яткознавство  

Заклади культури та історичної пам’яті  

Культура. Мистецтвознавство  













Природознавство  







 Українські страви (2002)

адреса матеріалу: http://irbis-nbuv.gov.ua/ulib/item/UKR0001751


Тип рерусу: Книги

Країна:Україна
Мова(и):Українська

Назва(и):
УКРАЇНСЬКІ СТРАВИ
Автор(и):
Фік Б. Н. (упоряд.)
Дата(и):2002


 Переглянути документ   


Опис документа:

Українські страви / [упоряд. Б. Н. Фік]. – Харків: Світовид ; Київ: Таст-М, 2002. – 254, [1] c. : іл.


Книжка знайомить читачів зі стравами української кухні, рецептура яких розроблена на підставі поєднання відновленої рецептури старих українських страв з найпоширенішою тепер у Київській, Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій та Херсонській областях. Книга ставить собі за мету описати страви і напої, які споживає населення України, і допомогти приготувати в домашніх умовах різноманітні кулінарні вироби української кухні. Розрахована на широке коло читачів.


Теми:

  • Побутова культура


  • Рубрики:

     УКРАЇНСЬКА КУХНЯ

     

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського