До 100-річчя Національної академії наук України та Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського




Біографістика  





Краєзнавство  



Джерелознавство  

Історія  


Політологія  

Держава і право  

Пам’яткознавство  

Заклади культури та історичної пам’яті  

Культура. Мистецтвознавство  













Природознавство  







Франко О. Ф. Практична кухня. Вип. 2 :  Закуски. Перші страви (1995)

адреса матеріалу: http://irbis-nbuv.gov.ua/ulib/item/UKR0002993


Тип рерусу: Книги

Країна:Україна
Мова(и):Українська

Назва(и):
ПРАКТИЧНА КУХНЯ
Вип. 2 : ЗАКУСКИ. ПЕРШІ СТРАВИ
Автор(и):
Франко Ольга Федорівна
Сенатович О. П. (упоряд., текстол. оброб.)
Дата(и):1995


 Переглянути документ   


Опис документа:

Франко, Ольга Федорівна.
Практична кухня / Ольга Франко ; [упоряд., текстол. оброб. О. П. Сенатович]. - Львів : Каменяр, 1995. - (Переписи старої кухні)

Вип. 2 : Закуски. Перші страви . – Львів: Каменяр. – 1995. – 52, [2] c.


У виданні пропонується рецептура виготовлення різноманітних закусок, страв з ярини, зеленини і яєць, узятих з книги Ольги Франко "1-ша українська загальнопрактична кухня", що побачила світ у 1929 р. Подаються також цікаві переписи перших страв: холодників, супів, бульйонів і борщів, а також різних додатків до них.


Довідки про авторів:

 СЕНАТОВИЧ ОКСАНА ПАВЛІВНА
 ФРАНКО ОЛЬГА ФЕДОРІВНА

Довідки про колективи:

 КАМЕНЯР

Пов'язані документи:


  • Франко О. Ф. Практична кухня. Вип. 1 : Вироби з тіста. Напої і солодкі страви (1995)
  • Франко О. Ф. Практична кухня. Вип. 3 : М'ясні та рибні страви (1995)

  • Теми:

  • Побутова культура


  • Рубрики:

     УКРАЇНСЬКА КУХНЯ

     

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського