Dukalska L. Investigations on the obtaining of dry powder from vegetables and from the processing by-products of them = Исследование процесса получения сухих порошков из овощей и продуктов их переработки / L. Dukalska, D. Karklina, E. Kopstale, L. Skudra, I. Pudane // Пром. теплотехника. - 1999. - 21, № 2-3. - С. 62-67. - Библиогр.: 15 назв. - англ.Наведено результати досліджень процесу сушіння деяких овочів у конвективній сушарці. Досліджено вплив різних факторів на процес сушіння: розміру овочевої стружки, температури, швидкості потоку сушильного агенту. Показано можливість використання різних фракцій овочевих порошків як домішок до харчових продуктів. Усі продукти оцінювались сенсорно за 9-бальною шкалою і одержали добрі оцінки. Індекс рубрикатора НБУВ: Л910.26
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14162 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|