Рябченко О. Д. Акціонування і приватизація підприємств харчосмакової промисловості / О. Д. Рябченко, Ю. В. Єлагін, О. М. Водотика, О. П. Бахтир. - Х. : Основа, 1998. - 30 c. - Бібліогр.: 8 назв. - укp. - рус.Робота присвячена теоретичному обгрунтуванню та розробці теоретичних підходів до формування механізму приватизації та державного регулювання підприємств харчосмакової промисловості України у їх взаємозв'язку та взаємозалежності. Цікавий підхід авторів до комплексної характеристики факторів і умов діяльності приватизованих підприємств дозволяє зробити вибір нових форм господарювання, методів державного регулювання на основі порівняльного аналізу економічних характеристик на базі установлених основних показників. Позитивною характеристикою такого підходу є розробка рекомендацій щодо рішень економічних, соціальних, науково-технічних проблем за допомогою приватизації підприємств олійножирової, кондитерської і пивоварної промисловості України на етапі трансформації економіки. Нетрадиційним і нестандартним є підхід до розробки основних положень по постприватизаційній підтримці приватизованих підприємств харчосмакового комплексу України. Цей механізм достатньо адаптований до різних конкретних ситуацій. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4Укр)306.7-4
Рубрики:
Шифр НБУВ: Р84241 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|