Кравців Р. Й. Ветеринарно-санітарна експертиза ковбасних виробів і копченостей : Навч. посіб. для студ. та викл. вищ. навч. закл. із спец. "Вет. медицина" / Р. Й. Кравців, Ю. І. Остап'юк. - Л., 1999. - 248 c. - Бібліогр.: 66 назв. - укp.Наведено основні методи визначення доброякісності, техно-хімічного аналізу, бактеріологічного дослідження, ветеринарно-санітарного контролю ковбасних виробів і копченостей. Висвітлено питання впливу різних факторів на технологічні процеси їх виготовлення, наведено оцінку якості ковбас і копченостей після випуску з цеху та правила їх продажу в торговельній мережі. Викладено основні санітарно-гігієнічні вимоги щодо ковбасних цехів, а також методику виготовлення ковбас і копченостей за домашніх умов. Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.852 я73 + П817.11 я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА594882 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|