Виробництво, переробка і використання сої на кормові та харчові цілі : Матеріали третьої Всеукр. конф., 3 серп. 2000 р. / ред.: А. О. Бабич; УААН. Ін-т кормів. - Вінниця, 2000. - 120 c. - укp.Висвітлено результати багаторічних наукових досліджень сої та зернобобових культур. Проаналізовано стан і перспективи виробництва, переробки і використання сої в Україні в харчовій промисловості та сільському господарстві. Відзначено, що Україна має найкращі в Європі можливості для культивування сої та може повністю забезпечити власні потреби в ній. Індекс рубрикатора НБУВ: П213.6-4 я431(4УКР) + Л912.43 я431(4УКР)
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА605504 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|