Бенько Т. Р. Виробнича інфраструктура громадського харчування та її особливості в західному регіоні / Т. Р. Бенько // Регіон. економіка. - 2000. - № 4. - С. 177-181. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.На підставі офіційних статистичних даних визначено, що в західних областях України руйнування виробничої інфраструктури громадського харчування в кризові роки відбувалось найбільніша, ніж в інших українських регіонах, тоді як темпи скорочення роздрібного товарообігу громадського харчування були прискореними. Внаслідок цього ефективність використання виробничої інфраструктури громадського харчового сервісу в західних областях стала нижчою, ніж у решті українських регіонів. Ключ. слова: виробнича інфраструктура громадського харчування, західний регіон Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4Укр)424
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж15383 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|