РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000003821<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Юрченко В. К. 
Вплив добавки глутамінової кислоти на показники якості продуктів забою свиней / В. К. Юрченко, Н. А. Бережнюк // Питання підвищ. продуктивності тваринництва: Зб. наук. пр. / Вінниц. держ. с.-г. ін-т. - 1999. - Вип. 6. - С. 169-173. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.

Встановлено, що добавка глутамінової кислоти до основного раціону свиней на відгодівлі не впливає на якість м'яса, але призводить до збільшення маси печінки, легень та нирок, а також суттєво зменшує товщину шпику.


Індекс рубрикатора НБУВ: П65-451.21

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69948 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського