Юрченко В. К. Вплив добавки глутамінової кислоти на показники якості продуктів забою свиней / В. К. Юрченко, Н. А. Бережнюк // Питання підвищ. продуктивності тваринництва: Зб. наук. пр. / Вінниц. держ. с.-г. ін-т. - 1999. - Вип. 6. - С. 169-173. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.Встановлено, що добавка глутамінової кислоти до основного раціону свиней на відгодівлі не впливає на якість м'яса, але призводить до збільшення маси печінки, легень та нирок, а також суттєво зменшує товщину шпику. Індекс рубрикатора НБУВ: П65-451.21
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69948 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|