Рєшнова С. Ф. Вплив фузикокцину на активність пероксидази, вміст вітаміну С та господарсько цінні показники перцю та баклажану / С. Ф. Рєшнова, І. Ю. Горбатенко // Физиология и биохимия культур. растений. - 2000. - 32, № 6. - С. 512-516. - Бібліогр.: 20 назв. - укp.Наведено результати вивчення активності пероксидази та динаміки накопичення вітаміну С в онтогенезі рослин перцю і баклажану за умов обробки насіння регуляторами росту. Встановлено, що на контрольних рослинах і у варіанті з фузикокцином максимальна активність пероксидази та вміст вітаміну С спостерігалися в листках 11-го ярусу. Порівняння впливу регуляторів росту мікробного синтезу (фузикокцину) та синтетичного (івіну) на врожайність, вміст сухих речовин, суми цукрів і вітаміну С показало перевагу першого за досліджуваними показниками. Ключ. слова: пероксидаза, вітамін С, перець, баклажан, фузикокцин Індекс рубрикатора НБУВ: П241.66-272
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж61831 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|