Решетников М. В. Вуглеводний склад та кулінарні якості зерна різних сортів гороху / М. В. Решетников // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту. - 1999. - № 5. - С. 7-10. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.
Встановлено доцільність використання генофонду гомозигот RR виду Pisum sativim L. і сортів Pisum arvense L. для селекції на поліпшення фракційного складу крохмалю. Не виявлено корелятивних взаємозв'язків між компонентами вуглеводного комплексу та кулінарними якостями зерна. Ідентифіковано цінний вихідний матеріал для селекції гороху на якість зерна.
Шифр НБУВ: Ж69944Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"