Галузь хлібопродуктів на порозі III тисячоліття : Матеріали III міжнар. наук.-практ. конф. / ред.: М. Д. Захаров. - О., 2001. - 371 с. - (Наук. пр. Одес. держ. акад. харч. технологій; Вип. 21). - укp.Охарактеризовано вплив мікрохвильового поля на посівні та урожайні якості насіння злакових, олійних та овочевих культур. Представлено енергоощадну технологію сушіння зерна в зерносушарках малої продуктивності. Проаналізовано сучасний стан і перспективи використання продуктів переробки сої у хлібопекарській, макаронній, кондитерській і харчоконцентратній промисловості. Значну увагу приділено кормовим препаратам жиророзчинних вітамінів, новим технологіям борошняних кондитерських виробів з домішками біологічно активної дії, зоотехнічній ефективності використання комбікормів, збагачених сапонітом, а також режимам пропарювання зернових культур. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80я43(0)
Шифр НБУВ: Ж68821 Пошук видання у каталогах НБУВ
![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|